Hulp bij belastingaangifte

Al meer dan 1700 particulieren en bedrijven aan een betaalbare lokale boekhouder geholpen

✓ Lokale boekhouders
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
hulp bij belastingaangifte

Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een belastingexpert. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over hulp bij belastingaangifte.

Ontvang direct 3 offertes voor boekhouders

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

laatste aanvraag 14 minuten geleden

4.9
4.9 van de 5 sterren (gebaseerd op 135 reviews)
Boekhouder Admini
Boekhouder KG
Boekhouder WeltenSmit
Boekhouder Hansen b.v.
Boekhoudkantoor boekhouderpakket
Boekhoudkantoor vliegende boekhouders
Boekhoudkantoor Kordaat
Boekhoudkantoor Limegroep

Eindelijk een goede site gevonden

8 september 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij Boekhouderkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben tevreden over de ontvangen offerte!

- Daniël van Dongen

Wow, mijn boekhouding is perfect

8 september 2020

Ik wil boekhouderkaart graag bedanken voor het aanbevelen van mijn lokale boekhouder. Hij heeft mij alles uit handen genomen wat betreft de boekhouding, en ik heb een goede band met hem. Precies wat ik zocht.

- Diana van de Veen

Goede communicatie

10 september 2020

Ik heb onlangs een erg goede ervaring gehad met Boekhouderkaart. De communicatie is uitstekend en het contact is fijn. Ze reageren snel op mijn emails met professionele antwoorden. Echt een aanrader!

- Ivo Jacobs

Goede boekhouder gevonden

6 september 2020

Na enkele uren op het internet, toch gekozen voor Boekhouderkaart. Ik wist niet waar ik op moest letten wanneer het ging om het kiezen van een boekhouder. Boekhouderkaart had een simpel formulier waar ik mijn behoeften kon invullen. Daarna kreeg ik een aantal opties waar ik lastig uit kon kiezen, ze waren alle 3 goed. Dus heb er nog even lang over na moeten denken. Uiteindelijk heb ik een goede partner gevonden die mijn bedrijf goed kon vertalen in de boekhouding. Ben er heel blij mee.

- Johanna de Jong

Positieve ervaring

6 september 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via een offerte van Boekhouderkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Kim Gerritsen

steengoed

7 september 2020

Al meerdere malen aanbevolen aan mijn netwerk. Gewoon een steengoed concept waar er wordt gestreefd om lokaal zaken te doen.

- Diana Martens

Fijn!

8 september 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Sandra Willemsen

Boekhouding sterk aan vernieuwing toe

1 september 2020

Mijn boekhouding kon niet meer verder zo dus ik ben mega blij dat jullie een dienst zoals dit aanbieden. Na het vergelijken van de 3 offertes die ik in mijn mailbox kreeg heb ik uiteindelijk voor de boekhouder gekozen die een goede indruk maakte met de prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan me door deze stap meer focussen op wat ik leuk vind.

- Sander de Koning

Uitstekend bevallen

2 september 2020

Via Boekhouderkaart een blijvende partner gevonden die alle boekhouding uit handen heeft genomen. Dat is ons uitstekend bevallen! Het team is ongelooflijk proactief en denkt mee alsof ze een deel van ons bedrijf zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen.

- Kelly Vink

gelukkig de stap genomen

31 augustus 2020

De wensen die ik had voor mijn boekhouding zijn fantastisch uitgevoerd. Ik ben blij dat ik voor deze website heb gekozen.

- Evelien Janssen

Teamuitbreiding door betere boekhouding

29 augustus 2020

Mijn boekhouding was aan versterking toe dus ik ben mega blij dat jullie een dienst zoals dit aanbieden. Na het vergelijken van de 3 offertes die ik in mijn mailbox kreeg heb ik uiteindelijk voor het boekhoudkantoor gekozen dat een goede indruk maakte met de prijs/kwaliteit verhouding. Ik kan me door deze stap meer focussen op wat ik leuk vind.

- Jeffrey Kuiper

Vele male goedkoper

28 augustus 2020

We werden door een kennis op deze website getipt. De prijzen voor de boekhouders die we hebben ontvangen waren vele malen goedkoper dan de indicatie van iemand uit de buurt. Direct aanbevolen aan vrienden!

- Yvonne van der Linden

Alles opgelost

30 augustus 2020

Omdat ik zelf helemaal geen verstand heb van boekhouding en alles wat daarbij hoort heb ik boekhouderkaart ingezet. Ik ben hier zeer tevreden over en vooral over de nazorg waar andere partijen het nogal eens laten liggen.

- Christiaan Koning

Via forum hier terechtgekomen

29 augustus 2020

Via een forum deze site gevonden. Positief over de offerte die ik heb ontvangen. Einde zoektocht!

- Maaike de Vos

Aanbevolen

30 augustus 2020

Al meerdere malen aanbevolen aan andere geïnteresseerden. Gewoon een steengoed concept waar lokaal zaken doen centraal staat.

- Jolanda Jansen

Door boekhouderkaart de weg gevonden

26 augustus 2020

Ons VOF staat nu met twee benen op de kaart door de verbetering in administratie wat we erg merkten in de rust die het ons gegeven heeft. Bedankt voor de service.

- Hanneke van Doorn

Eindelijk een fijne site

29 augustus 2020

Na even gezocht te hebben arriveerde ik bij deze website. Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Martine van Wijk

niet verwacht zo betaalbaar

26 augustus 2020

Ik dacht echt de hoofdprijs te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Boekhouderkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Gerardus Willemsen

Top belasting in korte tijd

25 augustus 2020

Goede samenwerking gehad met Boekhouderkaart. De partner die ik heb gevonden heeft een top belasting aangifte gedaan. Al mijn belasting-stress is weg dus al met al helemaal tevreden!

- Anouk Visser

Google is je grootste vriend

21 augustus 2020

Lang leve google, want daardoor kwam ik uit op Boekhouderkaart. Op het oog zag het er degelijk uit dus direct het formulier ingevuld en erg te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Björn Mol

Geen stress meer

27 augustus 2020

Ik besloot dat ik dit jaar een professionele boekhouder wilde hebben. Na een grondige research naar boekhouders, kwam ik een behoorlijk aantal sites tegen. Ik wist echter niet welke beter was dus schakelde ik Boekhouderkaart in. Zij wisten direct welke bedrijven ze mij konden aanbevelen op basis van mijn wensen. Uiteindelijk kwam ik in contact met de boekhouder die dichtbij mijn onderneming werkte. Hij levert excellente service aan. Ik wil Boekhouderkaart graag bedanken voor hun tijd. Mijn eigen boekhouding doen leverde mij veel stress op, maar nu heb ik een zaak die werkt zoals ik het me had gedroomd!

- Natascha Prins

Mooie teruggaves als resultaat.

23 augustus 2020

Dankzij jullie is er een fraaie boekhouding gedaan wat ervoor gezorgt heeft dat ik veel geld heb teruggekregen van de belasting dit jaar. Wij doen zaken door heel Europa, wat dingen ingewikkeld maakte voor mijn vorige boekhouder. Ik kan boekhouderkaart aanraden aan iedereen (en dat heb ik ook al gedaan!).

- Rogier van Loon

Iemand die eindelijk snapt wat ik wil

19 augustus 2020

Via een kennis ben ik met Boekhouderkaart in contact gekomen, zij was erg blij dat ze jullie had ingeschakeld voor een nieuwe boekhouder en ik beaam haar enthousiasme. Mijn gevonden partner is een van de weinige boekhouders die begrijpt wat jij als klant wilt en hoe je iets wilt hebben. Bedankt Boekhouderkaart voor de goede aanbeveling.

- Diana van der Meer

Erg tevreden

19 augustus 2020

Zeer te spreken over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Boekhouderkaart. Heel prettige samenwerking gehad.

- Ilse Scholten

blij met mijn gekozen partner

20 augustus 2020

Dankzij boekhouderkaart heb ik de juiste partner gevonden voor mijn onderneming! Ik ontving verschillende offertes en had zelf de vrijheid om de perfecte boekhouder te kiezen. Nu werk ik al een paar maanden met mijn partner en ben nog steeds erg tevreden! boekhouderkaart hartstikke bedankt!

- Jacobus van Veen

Super

17 augustus 2020

Ik kan boekhouderkaart iedereen aanraden! Inmiddels doe ik al 3 jaar zaken met de boekhouder die ik gevonden heb via hun. Ik kan geen betere partner bedenken en dat kon ik van mijn vorige 3 boekhouders absoluut niet zeggen!

- Sabine de Haan

Top boekhouding

15 augustus 2020

Mijn huidige boekhouder is een hele slimme jongen. Hij wist meteen waar ik kon besparen en ging gelijk aan de slag. Deze samenwerking is een blijver. boekhouderkaart heeft goed naar mijn vraag geluisterd en wist gelijk welke mogelijke partijen interessant waren voor mij. Top!

- Angela van Veen

Super samenwerking.

14 augustus 2020

Hele fijne samenwerking! Ik ben erg tevreden met mijn aangiftes! Top, bedankt 🙂

- Anna Kuiper

Eindelijk een goede site gevonden

16 augustus 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op Boekhouderkaart Een aanvraag doen voor een offerte leek me geen probleem. Ik ben erg tevreden over de ontvangen offerte!

- Anne van Vliet

Goede werking van de website

15 augustus 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het super veel tijd om ze allemaal langs te gaan. Boekhouderkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jan Schouten

Door boekhouderkaart de weg gevonden

19 augustus 2020

Ons VOF staat nu met twee benen op de kaart door de verbetering in administratie wat we erg merkten in de rust die het ons gegeven heeft. Bedankt voor de service.

- Saskia Bosch

Top boekhouding dankzij boekhouderkaart

17 augustus 2020

Ik leer iedere gesprek met mijn boekhouder weer iets nieuws over administratie. Als ik het zelf zou moeten uitzoeken heb ik er het geduld niet voor maar dit vind ik erg fijn. Met andere woorden Boekhouderkaart is een aanrader! Ik heb de juiste partner gevonden.

- Evelien Peeters

De perfecte match

11 augustus 2020

Via Boekhouderkaart de optie gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benadert voor onze klus. Ontzettend bedankt!

- Danny van Dijk

Boekhouderkaart werkt erg fijn

9 augustus 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Boekhouderkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar boekhouderkaart.nl!

- Sebastiaan Gerritsen

boekhouderkaart luistert aandachtig

11 augustus 2020

Ik was eerst sceptisch over boekhouderkaart, maar na het ontvangen van uitgebreide offertes wist ik dat ze met veel zorg naar mijn aanvraag hebben gekeken. Nu ben ik al een jaar erg tevreden over het werk van mijn boekhouder.

- Ramona van der Linden

Nog steeds tevreden

10 augustus 2020

In de zomer van 2017 heb ik hier ooit een aantal offertes voor mijn nieuwe boekhouder mogen ontvangen. Deze aanvraag is zonder problemen verlopen en ik had snel een klik met 1 boekhouder. Ik doe nu nog steeds zaken met dit bedrijf.

- Evelien de Jong

Ideale tip

7 augustus 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Vincent van Doorn

Dé tip

6 augustus 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Marjolein Janssen

de zoektocht naar de beste boekhouder

8 augustus 2020

Top! boekhouderkaart heeft mij geholpen in het zoeken van de beste boekhouder. De boekhouder heeft precies gedaan wat wij aangeven. De communicatie met boekhouderkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- Catharina van de Ven

Meesterlijk

6 augustus 2020

Meesterlijke service is hier te vinden afz een zeer tevreden klant.

- Diana Meijer

Goede partner, voor een mooie prijs

4 augustus 2020

Ik ben onlangs gestart met mijn eigen onderneming en was dringend op zoek naar iemand die verstand had van belasting. Via een kennis kwam ik bij Boekhouderkaart. Ik heb zelf mijn partner kunnen kiezen en ik moet zeggen dat hij goed werk levert voor een zacht prijsje. Dat is natuurlijk fijn voor een startende ondernemer, zoals ik!

- Daniëlle van den Heuvel

Erg tevreden.

7 augustus 2020

Hele fijne samenwerking! Ik ben heel blij met mijn aangiftes! Top, bedankt 🙂

- Jacqueline de Leeuw

Ideale match

8 augustus 2020

Via Boekhouderkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Stefan Jacobs

Ik ben tevreden

7 augustus 2020

boekhouderkaart heeft me aardig geholpen. Ik heb een offerteaanvraag gedaan en kreeg gelijk verschillende opties in mijn inbox. Ik had ze ook zelf kunnen opbellen, maar ik heb wel gewoon een goede boekhouder gevonden. Dus prima service.

- Deborah van der Meulen

Goed geholpen

4 augustus 2020

Ik had niet alles helemaal goed ingevuld dus nam iemand contact met mij op om alles even door te lopen. David heeft me goed geadviseerd en ik werd nooit aan mijn lot overgelaten. Deze persoonlijke touch had ik niet verwacht!

- Eric Bos

De perfecte match

31 juli 2020

Via Boekhouderkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf benadert voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sharon Schouten

Perfecte tip

4 augustus 2020

Via kennissen beland bij deze site. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Deborah Dekker

Via linkedin niet hetzelfde

29 juli 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als LinkedIn. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand tipte ons ook op boekhouderkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Vanessa Prins

Boekhouderkaart werkt erg fijn

31 juli 2020

Ik heb erg lang gezocht naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Boekhouderkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar boekhouderkaart.nl!

- Christiaan de Jong

Erg tevreden

2 augustus 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Boekhouderkaart. Zeer aangename samenwerking gehad.

- Eva Kuijpers

boekhouderkaart.nl heeft me snel verbonden

25 juli 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Ik kwam via googleop boekhouderkaart.nl terecht, en het zag er allemaal netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michel Visser

Direct verschillende offertes ontvangen

30 juli 2020

Paar maanden geleden heb ik een offerteaanvraag ingediend. Ik kreeg een vriendelijk antwoord terug met verschillende offertes. Het fijne aan Boekhouderkaart is dat ze kijken naar lokale partners. Ze sturen je offertes met verschillende prijzen, zo kan je op je gemak de juiste partner kiezen. Alles ging heel snel en ik heb nu een goede boekhouding.

- Erik van Veen

Geen verstand van BTW, toch goede boekhouding

29 juli 2020

Ik heb via Boekhouderkaart een simpel formuliertje ingevuld en kreeg direct een antwoord met diverse offertes van lokale boekhouders. Ben nu al een aantal maanden in samenwerking met hem en ik ben nog steeds super blij met het werk. Alle punten wordt over nagedacht, en super uitgevoerd.

- Annemarie Bos

Ideale match

26 juli 2020

Via Boekhouderkaart de keuze kunnen maken uit enkele offertes. Vanuit hier het ideale bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Jacob van Leeuwen

Voor een goede aministratie, moet je bij Boekhouderkaart zijn

25 juli 2020

De boekhouder die ik via Boekhoudkaart heb gevonden heeft erg goed naar mij geluisterd. Mijn boekhouding ziet er netjes uit. De problemen zijn opgelost en naast een goed boekhouding heb ik ook veel kennis opgedaan over boekhouder.

- Sharon de Graaf

Enthousiast over Boekhouderkaart

27 juli 2020

Via een kennis ben ik met Boekhouderkaart in contact gekomen, zij was erg tevreden over het werk dat de boekhouder had geleverd en ik beaam haar enthousiasme. Mijn gevonden partner is een van de weinige boekhouders die begrijpt wat jij als klant wilt en hoe je iets wilt hebben. Bedankt Boekhouderkaart voor de goede aanrader.

- Mirjam van Dijk

Nog steeds tevreden

26 juli 2020

In de zomer van 2017 heb ik hier een aantal offertes aangevraagd. Deze aanvraag is zonder problemen verlopen en ik had snel een klik met 1 boekhouder. Ik doe nu nog steeds zaken met dit bedrijf.

- Daniëlle Verbeek

Blijvertje

24 juli 2020

boekhouderkaart is een absolute must! Inmiddels doe ik al 3 jaar zaken met de boekhouder die ik gevonden heb via hun. Een genot om mee samen te werken en dat kon ik van mijn vorige 3 boekhouders absoluut niet zeggen!

- Vanessa Jansen

Administratie naar mijn wensen

22 juli 2020

Voorheen had ik slechte ervaring met twee boekhouders. Ik gaf het nog een kans en schakelde Boekhouderkaart in. Na mijn offerteaanvraag kreeg ik nauwkeurige offertes van verschillende boekhouders. Nu heb ik een perfecte administratie, dat voor een betaalbare prijs.

- Michel van de Velde

Gericht op de klant

23 juli 2020

Boekhouderkaart levert niet alleen goed werk op, maar zij zijn ook zeer gefocust op de klant. Elke vraag wordt duidelijk beantwoord en de communicatie is top! Goed gedaan!

- Klaas Driessen

boekhouderkaart heeft zijn werk gedaan

20 juli 2020

boekhouderkaart levert prima werk. Ik heb een offerteaanvraag gedaan en ontving diverse offertes. Niet heel speciaals, maar ik heb wel gewoon een goede boekhouder gevonden. Dus prima service.

- Barbara Timmermans

Aangenaam verrast

19 juli 2020

Afgelopen week offertes aangevraagd en ik moet eerlijk verklappen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Margaretha de Groot

Perfecte tip

20 juli 2020

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Nathalie van Dam

Service is uitstekend

17 juli 2020

Ik heb onlangs een erg goede ervaring gehad met Boekhouderkaart. De communicatie is voortreffelijk en het contact is fijn. Ze reageren snel op mijn emails met uitgebreide antwoorden. Echt een aanrader!

- Raymond van Veen

Forum bood hulp

16 juli 2020

Door een forum hier beland. Blij met de ontvangen offerte. De specialist heeft goed werk geleverd

- Antonius Jacobs

Erg tevreden

17 juli 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Boekhouderkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- David Hoekstra

De beste boekhouder gevonden

11 juli 2020

Een aantal maanden geleden was ik dringend op zoek naar een boekhouder die mijn boekhouding kon fixen, omdat mijn vorige boekhouder dramatisch werk heeft opgeleverd. Ik had een beetje de moed verloren maar probeerde het toch maar een keer. Gelukkig ben ik boekhouderkaart tegen gekomen, want zij hebben me gelinkt aan de juiste partner! Al mijn problemen zijn opgelost en ik ben super tevreden met mijn administratie. Heel erg bedankt.

- Ronald Timmermans

Mooie teruggaves als resultaat.

14 juli 2020

Dankzij jullie is er een fraaie boekhouding gedaan wat ervoor gezorgt heeft dat ik veel geld heb teruggekregen van de belasting dit jaar. Wij doen zaken door heel Europa, wat dingen ingewikkeld maakte voor mijn vorige boekhouder. Ik kan boekhouderkaart van harte aanbevelen (en dat heb ik ook al gedaan!).

- Christiaan van den Bosch

Betrouwbaar

16 juli 2020

Ik kom altijd terug bij Boekhouderkaart voor vrienden. Ik kan wel mijn eigen boekhouder gaan aanbevelen, maar wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Gelukkig dat daarom een service zoals dit bestaat. Elke keer helpen me ze weer met veel aandacht. Ik heb tussendoor soortgelijke partijen geprobeerd, maar de services en kwaliteit/prijs verhouding bij Boekhouderkaart is het beste.

- Claudia van Beek

precies zo uitbesteed als ik wil

15 juli 2020

Gaaf! boekhouderkaart heeft mij geholpen in het zoeken van de beste boekhouder. De boekhouder heeft de boekhouding gedaan naar onze verdeling. De communicatie met boekhouderkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- Erwin Jonker

Mijn boekhouding is nu waterdicht

10 juli 2020

Een aantal maanden geleden was ik dringend op zoek naar een boekhouder die mijn boekhouding kon fixen, omdat mijn vorige boekhouder en ik niet op één lijn zaten. Ik had een beetje de moed verloren maar probeerde het toch maar een keer. Gelukkig ben ik boekhouderkaart tegen gekomen, want zij hebben me verbonden aan de beste boekhouder! Al mijn problemen zijn opgelost en ik ben super tevreden met mijn administratie. Heel erg bedankt.

- Maartje Maas

overzichtelijke boekhouding na aanbeveling van boekhouderkaart

13 juli 2020

Dankzij boekhouderkaart heb ik een hele goede en duidelijke boekhouding. Al mijn wensen kon ik doorgeven en boekhouderkaart heeft me direct een aantal offertes gestuurd. Daarnaast kan ik altijd met mijn vragen over mijn partner of offertes terecht bij boekhouderkaart en krijg ik direct reactie.

- Suzanne van Dongen

Bedankt!

6 juli 2020

Super enthousiast over boekhouderkaart! Ze zijn zo snel en doen alles met veel zorg. Ze behandelen elke klant als een individu en steken graag hun handen uit de mouwen voor je. Schakel ze direct in! Je hoeft niet te twijfelen. Ik raad ze iedereen aan.

- Angelique Jacobs

Direct verschillende offertes ontvangen

9 juli 2020

Paar maanden geleden heb ik offertes ontvangen. Ik kreeg een vriendelijk antwoord terug met verschillende offertes. Het fijne aan Boekhouderkaart is dat ze kijken naar lokale partners. Ze sturen je offertes met verschillende prijzen, zo kan je op je gemak de juiste partner kiezen. Alles ging heel gemakkelijk en ik heb nu een goede boekhouding.

- Hendrikus Dekker

erg nauwkeurig, maar ook zo eenvoudig

11 juli 2020

Hetgeen waar ik erg blij mee was, is het feit dat boekhouderkaart jouw wensen serieus nemen. Ze gaan zorgvuldig aan de slag met jouw antwoorden en kiezen een aantal goede boekhouders uit. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de juiste partner te kiezen. Zo simpel, maar ook zo nauwkeurig. Ik beveel het iedereen aan!

- Tamara Willemsen

professioneel & vriendelijk

10 juli 2020

Via Boekhouderkaart een blijvende partner gevonden die alle boekhouding uit handen heeft genomen. Dat is ons uitstekend bevallen! Het team is ongelooflijk ondernemend en denkt mee alsof ze een deel van ons bedrijf zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen.

- Joost Huisman

Nooit gedacht dat het zo makkelijk zou kunnen

5 juli 2020

Ik wil boekhouderkaart graag bedanken voor het vinden van mijn lokale boekhouder. Hij heeft mij alles uit handen genomen wat betreft de boekhouding, en ik heb een goede klik met hem. Precies wat ik zocht.

- Renate Dekker

Werkt goed dit

9 juli 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te bellen. Boekhouderkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Daniël van Doorn

Prima service

6 juli 2020

boekhouderkaart heeft zijn werk gedaan. Ik heb een offerteaanvraag gedaan en ontving diverse offertes. Ik had ze ook zelf kunnen opbellen, maar ik heb wel gewoon een goede boekhouder gevonden. Dus ik ben tevreden.

- Daniëlle Dijkstra

Positieve ervaring

1 juli 2020

Ik ben erg tevreden over het bedrijf dat ik vond via de offerte van Boekhouderkaart. Hele fijne samenwerking gehad.

- Brenda Vink

Top boekhouding dankzij boekhouderkaart

1 juli 2020

Ik leer iedere gesprek met mijn boekhouder weer iets nieuws over administratie. Als ik het zelf zou moeten uitzoeken heb ik er het geduld niet voor maar dit vind ik erg fijn. Met andere woorden Boekhouderkaart is een aanrader! Ik heb de perfecte partner gevonden.

- Hanneke Brouwer

Makkelijk en Snel

2 juli 2020

Wij hebben Boekhouderkaart via google gevonden en jullie weten precies wat jullie moeten doen. Na een formuliertje hebben we direct verschillende offertes mogen ontvangen. We zijn zelf in kort overleg gegaan en hebben uiteindelijk een lokale boekhouder gekozen. De boekhouder heeft direct een eerste opzet gemaakt na een korte kennismaking. Onze organisatie werd meteen goed in kaart gebracht. Met wat aanpassingen was onze administratie goed opgezet. Ook naderhand werd de boekhouding constant goed bijgehouden.

- Bas Smit

Wij zijn geholpen.

3 juli 2020

Dankzij jullie is er een fraaie boekhouding gedaan wat ervoor gezorgt heeft dat ik veel geld heb teruggekregen van de belasting dit jaar. Wij doen zaken door heel Europa, wat dingen ingewikkeld maakte voor mijn vorige boekhouder. Ik kan boekhouderkaart aanraden aan iedereen (en dat heb ik ook al gedaan!).

- Nicolaas van der Meer

Perfect voor startende ondernemers

30 juni 2020

Ik ben onlangs gestart met mijn eigen onderneming en was dringend op zoek naar iemand die verstand had van belasting. Via een kennis kwam ik bij Boekhouderkaart. Ik heb zelf mijn partner kunnen kiezen en ik moet zeggen dat mijn boekhouding erg compleet is voor de ‘lage’ prijs die ik heb betaald. Dat is natuurlijk fijn voor een beginnende ondernemer, zoals ik!

- Jacqueline de Jong

Vakkundig

29 juni 2020

Ik kom altijd terug bij Boekhouderkaart voor vrienden. Ik kan wel mijn eigen boekhouder gaan aanbevelen, maar wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Gelukkig dat daarom een service zoals dit bestaat. Elke keer helpen me ze weer met veel geduld. Ik heb tussendoor soortgelijke partijen geprobeerd, maar de services en kwaliteit/prijs verhouding bij Boekhouderkaart bevielen mij het best.

- Patrick de Vos

Ideale tip

27 juni 2020

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Arjan Koning

Jaren partner

27 juni 2020

Al jaren help ik kennissen aan een boekhouder via Boekhouderkaart. Ik kan wel mijn eigen boekhouder gaan aanbevelen, maar wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Gelukkig dat daarom een service zoals dit bestaat. Elke keer helpen me ze weer met veel aandacht. Ik heb tussendoor soortgelijke partijen geprobeerd, maar de services en kwaliteit/prijs verhouding bij Boekhouderkaart bevielen mij het best.

- Jacqueline Molenaar

erg betaalbaar

28 juni 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Boekhouderkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon de goedkoopste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Robert de Koning

Voortreffelijke match

23 juni 2020

Via Boekhouderkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf benaderd voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Rob Schipper

tegek!

21 juni 2020

Meesterlijke service is hier te vinden afz een goed geholpen bezoeker.

- David de Jong

Boekhouderkaart luistert naar je wensen

25 juni 2020

Wat mij direct opviel was dat boekhouderkaart graag samenwerkt met lokale partners. Dit is natuurlijk ook handig voor mij, ik werk graag met lokale ondernemers. De offertes heb ik snel ontvangen en ik mocht op mijn gemak kiezen en was nergens aan verbonden. Super!

- Jelle Bos

Jaren partner

23 juni 2020

Ik kom altijd terug bij Boekhouderkaart voor vrienden. Ik kan wel mijn eigen boekhouder gaan aanbevelen, maar wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Gelukkig dat daarom een service zoals dit bestaat. Elke keer helpen me ze weer met veel zorg. Ik heb tussendoor soortgelijke partijen geprobeerd, maar de services en kwaliteit/prijs verhouding bij Boekhouderkaart is het beste.

- Edwin de Bruijn

Vlugge offerte

21 juni 2020

Vlak na de aanvraag van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle levering.

- Bart van Loon

Fijn dat Boekhouderkaart bestaat!

23 juni 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Boekhouderkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van te ver weg. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar boekhouderkaart.nl!

- Tom Vos

Mijn onderneming is gegroeid

17 juni 2020

Laatste 2 jaar had mijn onderneming last van een te lage ROI. Na een grondig onderzoek kwamen we erachter dat het probleem in de administratie zit. Het bleek er slordig mee om was gegaan. Het probleem hebben we aangekaart bij de vorige boekhouder, maar die werkte niet goed mee. Uiteindelijk hebben we via Boekhouderkaart een nieuwe boekhouder gevonden. We zijn erg tevreden met het resultaat en ons nieuwe boekhoudkantoor levert uitstekend werk. Mede door hun hulp sluiten we dit jaar financieel gezien erg sterk af. Bedankt Boekhouderkaart voor jullie hulp!

- Melanie van de Wal

Lang leve google

18 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Boekhouderkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Maria van der Heijden

Goed contact

15 juni 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer snel en professioneel beantwoord. Erg tevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon ontdekt.

- Margaretha de Jonge

Goede boekhouder gevonden

13 juni 2020

Na enkele uren op het internet, toch voor Boekhouderkaart gegaan. Ik wist niet waar ik op moest letten wanneer het ging om het kiezen van een boekhouder. Boekhouderkaart had een overzichtelijk formulier waar ik mijn behoeften kon invullen. Daarna kreeg ik een aantal opties waar ik lastig uit kon kiezen, ze waren alle 3 goed. Dus heb er wel even over gedaan om de beste uit te kiezen. Uiteindelijk heb ik een goede partner gevonden die mijn bedrijf goed kon vertalen in de boekhouding. Ben er heel blij mee.

- Tom Schipper

Geen linkedin nodig

11 juni 2020

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen geen tips uit waarbij we een goed gevoel hadden. Iemand anders raadde boekhouderkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Arjan Vink

Fantastische samenwerking

12 juni 2020

Enorm prettige samenwerking waarbij er een excellente vertaalslag wordt gemaakt van onze denkwijze, vraag en wensen naar een sterke boekhouding. Bij vernieuwingen wordt er snel bijgesprongen en worden wij goed meegenomen in het proces.

- Paulus Meijer

Prettige samenwerking

15 juni 2020

Zeer prettig samenwerken met Boekhouderkaart. De partner die ik heb gevonden heeft een top belasting aangifte gedaan. Al mijn belasting-stress is weg dus al met al helemaal tevreden!

- Robertus Sanders

Ik heb heel snel een goede partner gevonden

14 juni 2020

Na mijn offerteaanvraag kreeg ik al snel verschillende offertes binnen van diverse bedrijven. De prijzen vielen reuze mee, wat erg handig is voor een kleine. Daarnaast waren het ook bedrijven uit dezelfde regio. Lekker makkelijk dus!

- Danny Koster

Google is je grootste vriend

9 juni 2020

Een korte zoektocht op google bracht me naar Boekhouderkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en zeer te spreken over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Sharon Schouten

Dit werkt fijn

10 juni 2020

Een erg fijn systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Boekhouderkaart heeft er wel voor gezorgd dat die hele zoektocht overbodig is.

- Michel de Leeuw

Alles opgelost

8 juni 2020

Omdat ik zelf helemaal geen kennis heb van btw en alles wat daarbij hoort heb ik boekhouderkaart ingeschakeld. Ik ben hier zeer te spreken over en vooral over de nazorg waar andere partijen het nogal eens laten liggen.

- Bart de Wit

Eindelijk een fijne site

11 juni 2020

Na een zoektocht kwam ik uit op deze website. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend dacht ik. Ik ben zeer te spreken over de ontvangen offerte!

- Astrid Jonker

Duidelijke offertes met goede prijzen

7 juni 2020

Na mijn offerteaanvraag kreeg ik al snel verschillende offertes binnen van diverse bedrijven. De prijzen vielen reuze mee, wat erg handig is voor een beginnende. Daarnaast waren het ook lokale bedrijven. Lekker makkelijk dus!

- Pieter de Leeuw

Geen verstand van BTW, toch goede boekhouding

6 juni 2020

Ik heb via Boekhouderkaart een simpel formuliertje ingevuld en kreeg direct een antwoord met diverse offertes van lokale boekhouders. Ben nu al een aantal maanden in samenwerking met hem en ik ben nog steeds super blij met het werk. Alle punten wordt over nagedacht, en super uitgevoerd.

- Wilhelmina van den Bosch

Eind goed al goed

3 juni 2020

Voorheen had ik slechte ervaring met twee boekhouders. Ik gaf het nog een kans en schakelde Boekhouderkaart in. Na mijn offerteaanvraag kreeg ik uitgebreide offertes van verschillende boekhouders. Nu heb ik een goede administratie, dat voor een betaalbare prijs.

- Thomas Kramer

professioneel

1 juni 2020

Via boekhouderkaart is er een super boekhouding voor ons gedaan. We wisten even niet wat we moesten kiezen, dus via het contactformulier om advies gevraagd. Ik werd erg goed ontvangen door een professionele meneer die precies wist wat ik nodig had. Absolute aanrader!!

- Martin van Doorn

tegek!

4 juni 2020

Meesterlijke service is hier te vinden afz een heel gelukkige klant.

- Dennis Smeets

Door boekhouderkaart de weg gevonden

7 juni 2020

Ons VOF staat nu met twee benen op de kaart door de verbetering in administratie wat we erg merkten in de rust die het ons gegeven heeft. Bedankt voor de service.

- Erwin Willems

Vlugge offerte

3 juni 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze ontvangen. Bedankt voor de snelle service.

- Daniëlle Mol

perfecte vertaling

31 mei 2020

De wensen die ik had voor mijn boekhouding zijn perfect vertaald. Ik ben blij dat ik voor boekhouderkaart heb gekozen.

- Daniël de Lange

Groei & teamuitbreiding

28 mei 2020

Mijn boekhouding kon niet meer verder zo dus ik ben mega blij dat jullie deze website hebben. De 3 boekhouders in mijn mailbox maakte het een lastige keuze omdat ze me allemaal aanspraken. Ik kan me door deze stap meer focussen op wat ik leuk vind.

- Diana Groen

Erg tevreden.

31 mei 2020

Hele fijne samenwerking! Ik ben erg tevreden met mijn aangiftes! Top, bedankt 🙂

- Wouter Vink

Ik leer zelf nog eens wat van mijn boekhouder

3 juni 2020

Ik leer iedere gesprek met mijn boekhouder weer iets nieuws over administratie. Als ik het zelf zou moeten uitzoeken heb ik er het geduld niet voor maar dit vind ik erg fijn. Met andere woorden Boekhouderkaart is een aanrader! Ik heb de perfecte partner gevonden.

- Jeroen Schipper

boekhouderkaart luistert aandachtig

26 mei 2020

Ik was eerst sceptisch over boekhouderkaart, maar na het ontvangen van uitgebreide offertes wist ik dat ze met veel zorg naar mijn aanvraag hebben gekeken. Nu ben ik al een lange tijd erg tevreden over het werk van mijn boekhouder.

- Albert Bakker

boekhouderkaart zorgt voor alles

30 mei 2020

Hetgeen waar ik erg blij mee was, is het feit dat boekhouderkaart jouw behoeften serieus nemen. Aan de hand van jouw wensen kiezen ze de beste boekhouders. Het enige wat je zelf hoeft te doen is de geschikte partner te kiezen. Zo simpel, maar ook zo nauwkeurig. Ik raad het iedereen aan!

- Bas Koster

Geen enkel probleem

31 mei 2020

Omdat ik zelf helemaal geen kennis heb van btw en alles wat daarbij hoort heb ik boekhouderkaart ingeschakeld. Ik ben hier zeer te spreken over en vooral over de nazorg waar andere partijen het nogal eens laten liggen.

- Anna van de Brink

Boekhouding op maat!

24 mei 2020

Het boekhoudkantoor dat ik heb gevonden via Boekhouderkaart heeft alles opgepakt. Een lokaal bedrijf met goede communicatie. Diverse verbeteringen zijn direct doorgevoerd. Bedankt voor de koppeling Boekhouderkaart!

- Saskia Meijer

Goed geholpen

27 mei 2020

Ik had niet alles helemaal goed ingevuld dus nam iemand contact met mij op om alles even door te lopen. David heeft me goed geholpen en ik werd nooit aan mijn lot overgelaten. Deze persoonlijke touch had ik niet verwacht!

- Margaretha Kuiper

Aanbevolen

24 mei 2020

Al meerdere malen aanbevolen aan mijn netwerk. Gewoon een steengoed concept waar er wordt gestreefd om lokaal zaken te doen.

- Maurice Meijer

perfecte vertaling

21 mei 2020

De wensen die ik had voor mijn boekhouding zijn naar geluisterd en dit zie je precies terug. Ik ben blij dat ik voor deze website heb gekozen.

- Margaretha Bakker

Snelle communicatie

22 mei 2020

Eerst was er een kleine miscommunicatie met Boekhouderkaart, nadat ze mij een email zonder inhoud hadden gestuurd. Maar ik kreeg erna gelijk een antwoord terug met een excuses en de verschillende offertes. Daarna heb ik nog enkele vragen gesteld met betrekking tot de offertes. Hier kreeg ik een duidelijk en professioneel antwoord op. Ik ben erg tevreden met de klantvriendelijkheid en heb uiteindelijk een goede boekhouder kunnen vinden.

- Christian van Doorn

Uitstekend bevallen

23 mei 2020

Via Boekhouderkaart een passend kantoor gevonden die alle boekhouding uit handen heeft genomen. Dat is ons uitstekend bevallen! Het team is ongelooflijk getalenteerd en denkt mee alsof ze een deel van ons bedrijf zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen.

- Rob Gerritsen

betaalbaarder dan ik dacht

21 mei 2020

Ik dacht echt veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Boekhouderkaart een offerte opgevraagd, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Michael de Haan

Prettige samenwerking

21 mei 2020

Goede samenwerking gehad met Boekhouderkaart. De partner die ik kreeg aangeraden heeft een top belasting aangifte gedaan. Al mijn belasting-stress is weg dus al met al helemaal tevreden!

- Sabine van de Veen

Werkt lekker!

23 mei 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te mailen. Boekhouderkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Nicole van der Linden

betrouwbaar en behulpzaam

15 mei 2020

De boekhouder die ik via boekhouderkaart heb gevonden, was zeer nuttig. . Geen kortaf mailtjes, hij neemt echt de tijd. Daarnaast communiceert hij duidelijk, wat bijzonder prettig is als je geen verstand hebt van het doen van de boekhouding. Verder is het betaalbaar, wat gunstig is voor startende ondernemers. Zoek je een eerlijk adres, dan kan ik boekhouderkaart op alle fronten aanraden!

- Martinus de Vos

Geen linkedin nodig

19 mei 2020

Voor ons bedrijf zijn we zeer actief op onder andere linkedin. Allereerst ons persoonlijke netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een bekende kwamen we uit bij boekhouderkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Adrianus Blom

Aangenaam verrast

18 mei 2020

Afgelopen maand een aanvraag gedaan en we moeten verklappen dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Natasja van der Heijden

Ideale tip

14 mei 2020

Via vrienden beland bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over het gekozen bedrijf.

- Marleen Kuiper

Ze hebben mijn zorgen uit handen genomen

17 mei 2020

Omdat ik zelf helemaal geen kennis heb van btw en alles wat daarbij hoort heb ik boekhouderkaart ingeschakeld. Ik ben hier zeer enthousiast over en vooral over de nazorg waar andere partijen het nogal eens laten liggen.

- Franciscus Smits

Super! Echt een aanrader

16 mei 2020

Ik heb onlangs een erg goede ervaring gehad met Boekhouderkaart. De communicatie is voortreffelijk en het contact is fijn. Ze reageren snel op mijn emails met uitgebreide antwoorden. Echt een aanrader!

- Hendrik Hendriks

zeer behulpzaam

15 mei 2020

De boekhouder die ik via boekhouderkaart heb gevonden, was zeer behulpzaam. . Geen kortaf mailtjes, hij neemt echt de tijd. Daarnaast communiceert hij duidelijk, wat bijzonder gewaardeerd wordt als je geen verstand hebt van het doen van de boekhouding. Verder is het betaalbaar, wat gunstig is voor startende ondernemers. Zoek je een eerlijk adres, dan kan ik boekhouderkaart op alle fronten aanraden!

- Anouk Bosman

Keuze genoeg

13 mei 2020

Sinds kort heb ik een onderneming gestart en was dringend op zoek naar iemand die verstand had van belasting. Via een kennis kwam ik bij Boekhouderkaart. Ik heb zelf mijn partner kunnen kiezen en ik moet zeggen dat mijn boekhouding erg compleet is voor de ‘lage’ prijs die ik heb betaald. Dat is natuurlijk fijn voor een beginnende ondernemer, zoals ik!

- Marco de Bruin

Goed contact

8 mei 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer adequaat beantwoord. Supertevreden over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Charlotte Bos

Enorm gedetailleerd!

14 mei 2020

Het boekhoudkantoor dat ik heb gevonden via Boekhouderkaart heeft voor mijn organisatie een perfecte administratie geleverd. Een lokaal bedrijf met goede communicatie. Diverse verbeteringen zijn direct doorgevoerd. Bedankt voor de koppeling Boekhouderkaart!

- Wendy de Graaf

Erg klantvriendelijk

12 mei 2020

Boekhouderkaart levert niet alleen goed werk op, maar zij zijn ook zeer klantvriendelijk. Elke vraag wordt met veel zorg beantwoord en de communicatie is top! Erg tevreden!

- Kevin Smeets

Positieve ervaring

7 mei 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Boekhouderkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Johanna Dijkstra

Heel cool bedrijf

10 mei 2020

Ik had nog nooit eerder gehoord van Boekhouderkaart, maar kwam ze tegen op Google. Het concept is heel speciaal. Je vult een kort formulier in en druk op verzenden. Even afwachten en je krijg gelijk enkele offertes van lokale partijen. Uiteindelijk ligt de keuze bij jou. Er zijn geen andere voorwaarden aan verbonden, lekker onafhankelijk dus.

- Joris Smits

Gevonden via forum

11 mei 2020

Door een forum deze site gevonden. Positief over de ontvangen offerte. Eindelijk een goede gevonden

- Ruben Prins

De beste boekhouder gevonden

9 mei 2020

Een aantal maanden geleden was ik dringend op zoek naar een boekhouder die mijn boekhouding kon fixen, omdat mijn vorige boekhouder niet naar mijn wensen heeft geluisterd . Ik had een beetje de moed verloren maar probeerde het toch maar een keer. Gelukkig ben ik boekhouderkaart tegen gekomen, want zij hebben me verbonden aan de beste boekhouder! Al mijn problemen zijn opgelost en ik ben super tevreden met mijn administratie. Heel erg bedankt.

- Jessica Vermeulen

aangename service

4 mei 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Boekhouderkaart!

- Nicolaas van der Heijden

Super! Echt een aanrader

1 mei 2020

Ik heb onlangs een erg goede ervaring gehad met Boekhouderkaart. De communicatie is fantastisch en het contact is fijn. Ze reageren snel op mijn emails met professionele antwoorden. Echt een aanrader!

- Bastiaan de Bruijn

professioneel

2 mei 2020

Via boekhouderkaart is er een super boekhouding voor ons gedaan. We wisten even niet wat we moesten kiezen, dus even contact genomen via het formulier. Ik werd erg goed ontvangen door een vakkundige meneer die precies wist wat ik nodig had. Absolute aanrader!!

- Ruben Schouten

verschillende offertes ontvangen

2 mei 2020

Dankzij boekhouderkaart heb ik de juiste partner gevonden voor mijn onderneming! Ze stuurden me verschillende offertes en had zelf de vrijheid om de perfecte boekhouder te kiezen. Nu werk ik al een paar maanden met mijn partner en ben nog steeds erg tevreden! boekhouderkaart jullie zijn de beste!

- Mark Hermans

Meer grip op mijn boekhouding

30 april 2020

Via boekhouderkaart is er voor mij een inzichtelijke boekhouding verzorgd. Omdat ik services via het internet verricht, was het van belang dat de boekhouding goed rekening hield met allerlei regeltjes. Het kantoor die we via boekhouderkaart kregen toegewezen, begreep snel mijn situatie en is daarmee aan de slag gegaan. Zeker een aanrader voor starters die meteen alles goed willen regelen!

- Elisabeth van de Brink

Boekhouderkaart werkt erg fijn

4 mei 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Boekhouderkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik mijn klanten toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar boekhouderkaart.nl!

- Marcel Veenstra

Fijne service

28 april 2020

Voor ons bedrijf willen we zoeken naar een bedrijf dat professionals aanbiedt. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn erg te spreken over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Super bedankt Boekhouderkaart!

- Sanne Schouten

de zoektocht naar de beste boekhouder

30 april 2020

Gaaf! boekhouderkaart heeft mij geholpen in het zoeken van de beste boekhouder. De boekhouder heeft naar onze wensen geluisterd. De communicatie met boekhouderkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- Marc Brouwer

Boekhouderkaart werkt erg fijn

26 april 2020

Lang op zoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Boekhouderkaart. Ik werk namelijk in dezelfde branche, maar krijg soms aanvragen van ver weg. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze voortaan naar boekhouderkaart.nl!

- Björn Visser

Lokale partners

28 april 2020

Na mijn offerteaanvraag kreeg ik al snel verschillende offertes binnen van diverse bedrijven. De prijzen vielen reuze mee, wat erg handig is voor een kleine. Daarnaast waren het ook bedrijven in dezelfde buurt. Lekker makkelijk dus!

- Guido Blom

Goed contact

29 april 2020

Na de offerte had ik nog enkele vragen. Deze werden zeer netjes beantwoord. Aangenaam verrast over de communicatie met dit bedrijf! Ook de juiste persoon gevonden.

- Sandra Verhoeven

Goede strakke boekhouding

28 april 2020

Ik leer iedere gesprek met mijn boekhouder weer iets nieuws over administratie. Als ik het zelf zou moeten uitzoeken heb ik er het geduld niet voor maar dit vind ik erg fijn. Met andere woorden Boekhouderkaart is een aanrader! Ik heb de perfecte partner gevonden.

- Jeroen de Boer

Voor een goede aministratie, moet je bij Boekhouderkaart zijn

24 april 2020

De boekhouder die Boekhouderkaart me heeft aangeraaden heeft erg goed naar mij geluisterd. Mijn boekhouding ziet er netjes uit. De gaten zijn direct gevuld en naast een goed boekhouding heb ik ook veel kennis opgedaan over boekhouder.

- Thomas Schouten

Kleine miscommunicatie, maar nu erg tevreden

22 april 2020

Eerst was er een kleine miscommunicatie met Boekhouderkaart, nadat ik een email ontving zonder offertes. Maar ik ontving erna gelijk een antwoord terug met een excuses en de verschillende offertes. Daarna heb ik nog enkele vragen gesteld met betrekking tot de offertes. Hier kreeg ik een duidelijk en vriendelijk antwoord op. Ik ben erg tevreden met de diensten en heb uiteindelijk een goede boekhouder kunnen vinden.

- Gerardus van de Velde

Alles opgelost

27 april 2020

Omdat ik zelf helemaal geen verstand heb van boekhouding en alles wat daarbij hoort heb ik boekhouderkaart ingeschakeld. Ik ben hier zeer tevreden over en vooral over de nazorg waar andere partijen het nogal eens laten liggen.

- Eric Kuipers

De perfecte match

26 april 2020

Via Boekhouderkaart de keuze gehad uit meerdere offertes. Vanuit hier het juiste bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Heel erg bedankt!

- Nicole Veenstra

Snelle match via boekhouderkaart.nl

21 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarmee ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Via google kwam ikop boekhouderkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog dag of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Martinus van der Meulen

Goede strakke boekhouding

17 april 2020

Ik leer iedere gesprek met mijn boekhouder weer iets nieuws over administratie. Als ik het zelf zou moeten uitzoeken heb ik er het geduld niet voor maar dit vind ik erg fijn. Met andere woorden Boekhouderkaart is een aanrader! Ik heb de perfecte partner gevonden.

- Sabrina van de Wal

Betrouwbaar

18 april 2020

Al jaren help ik kennissen aan een boekhouder via Boekhouderkaart. Ik kan wel mijn eigen boekhouder gaan aanbevelen, maar wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Gelukkig dat daarom een service zoals dit bestaat. Elke keer helpen me ze weer met veel zorg. Ik heb tussendoor andere partijen geprobeerd, maar de services en kwaliteit/prijs verhouding bij Boekhouderkaart is het beste.

- Alexander Koning

vlot en makkelijk

20 april 2020

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een aangename deskundige vond via boekhouderkaart.nl. Fijn dichtbij, aangenaam persoonlijk contact en een mooie prijs.

- Catharina Bosman

Prima service

21 april 2020

boekhouderkaart levert prima werk. Ik heb een offerteaanvraag gedaan en kreeg gelijk verschillende opties in mijn inbox. Verschilt niet heel erg van andere bedrijven, maar ik heb wel gewoon een goede boekhouder gevonden. Dus prima service.

- Leonie Peters

Werkt goed dit

17 april 2020

Een erg prettig systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar kun je ook niet van op aan en kost het heel veel tijd om ze allemaal af te bellen. Boekhouderkaart heeft daar een overbodige zoektocht van gemaakt.

- Sharon Huisman

professioneel & vriendelijk

18 april 2020

Via Boekhouderkaart een professioneel kantoor ingeschakeld die alle boekhouding uit handen heeft genomen. Dat is ons uitstekend bevallen! Het team is ongelooflijk ondernemend en denkt mee alsof ze een deel van ons bedrijf zijn. Getalenteerde, professionele en vooral ontzettend vriendelijke mensen.

- Roy Driessen

boekhouderkaart luistert aandachtig

15 april 2020

Ik was eerst sceptisch over boekhouderkaart, maar na het ontvangen van uitgebreide offertes wist ik dat ze met veel zorg naar mijn aanvraag hebben gekeken. Nu ben ik al een lange tijd erg tevreden over het werk van mijn boekhouder.

- Jan Veenstra

Ideale tip

18 april 2020

Via vrienden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Sylvia de Koning

Opgezet binnen no-time

14 april 2020

Ik heb goede ervaring met de diensten van boekhouderkaart. Mijn boekhouding werd gedaan zonder enige problemen. Maatwerk tegen een laag tarief, top!

- Marco Willems

Ontzettend geduldig en professioneel

16 april 2020

Ik was eerst sceptisch over boekhouderkaart, maar had toen de recensies gelezen en deze waren allen erg positief over de service. Ik las dat er veel starters hetzelfde probleem hadden en op zoek waren naar een boekhouder die het werk kon uitvoeren. Na het ontvangen van de offertes had ik nog enkele vragen en deze werden snel beantwoord door David van Boekhouderkaart. Ze hebben goed werk geleverd en ik ben blij met mijn partner.

- Steven Janssen

Persoonlijke touch

11 april 2020

Ik had niet alles helemaal goed ingevuld dus nam iemand contact met mij op om alles even door te lopen. David heeft me goed geholpen en ik werd nooit aan mijn lot overgelaten. Deze persoonlijke touch had ik niet verwacht!

- Bart Boer

niet verwacht zo betaalbaar

14 april 2020

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar dat viel echt reuze mee! Via Boekhouderkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon lekker de meest voordelige gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marianne Kramer

Pak van mijn schouders

12 april 2020

Dit jaar besloot ik dat ik wilde investeren in een professionele boekhouder. Na een grondige research naar boekhouders, kwam ik een behoorlijk aantal sites tegen. Er waren zoveel verschillende soorten administraties, waardoor ik niet wist welke ik moest kiezen dus schakelde ik Boekhouderkaart in. Zij wisten direct welke bedrijven ze mij konden aanbevelen op basis van mijn eisen. Uiteindelijk kwam ik in contact met de boekhouder die dichtbij mijn onderneming werkte. Hij levert excellente service aan. Ik wil Boekhouderkaart graag bedanken voor hun tijd. Mijn eigen boekhouding doen leverde mij veel stress op, maar nu heb ik een zaak die werkt zoals ik het me had gedroomd!

- Anna Postma

perfecte vertaling

8 april 2020

De wensen die ik had voor mijn boekhouding zijn naar geluisterd en dit zie je precies terug. Ik ben blij dat ik voor deze website heb gekozen.

- Nancy de Vos

Via Via maar dan beter

9 april 2020

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als linkedin. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor tips, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waarbij we tevreden waren. Op advies van een zakenrelatie kwamen we uit bij boekhouderkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Bastiaan Martens

perfecte vertaling

8 april 2020

De wensen die ik had voor mijn boekhouding zijn perfect vertaald. Ik ben blij dat ik voor deze website heb gekozen.

- Nicolaas Kok

boekhouderkaart.nl heeft me snel verbonden

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van de snelheid waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop boekhouderkaart.nl terecht, en de site zag er allemaal degelijk uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Volgens mij duurde het nog 2 uur of ik had al een bedrijf gevonden waarmee ik aan de slag ben gegaan.

- Tim Molenaar

Nog steeds tevreden

4 april 2020

In de zomer van 2017 heb ik hier ooit een aantal offertes voor mijn nieuwe boekhouder mogen ontvangen. Deze aanvraag is prima verlopen en ik had snel een klik met 1 boekhouder. Ik doe nu nog steeds zaken met dit bedrijf.

- Pieter Dekker

Ontzettend geduldig en professioneel

8 april 2020

Ik was eerst sceptisch over boekhouderkaart, maar had toen de recensies gelezen en deze waren allen erg positief over het werk. Ik las dat er veel starters hetzelfde probleem hadden en op zoek waren naar een boekhouder die hen kon helpen. Na het ontvangen van de offertes had ik nog enkele vragen en deze werden snel beantwoord door David van Boekhouderkaart. Ze hebben goed werk geleverd en ik ben blij met mijn nieuwe boekhouder.

- Sanne Smits

Veel keus en lekker lokaal

2 april 2020

Paar maanden geleden heb ik offertes ontvangen. Ik kreeg een professioneel antwoord terug met verschillende offertes. Het fijne aan Boekhouderkaart is dat ze kijken naar lokale partners. Ze sturen je offertes met verschillende prijzen, zo kan je op je gemak de beste partner kiezen. Alles ging heel gemakkelijk en ik heb nu een goede boekhouding.

- Judith Schipper

Super

7 april 2020

Ik raad boekhouderkaart iedereen aan! Inmiddels doe ik al 3 jaar zaken met de boekhouder die ik gevonden heb via hun. Een genot om mee samen te werken en dat kon ik van mijn vorige 3 boekhouders absoluut niet zeggen!

- Christiaan Sanders

Boekhouder die luistert naar mijn ideeën

31 maart 2020

Na enkele uren op het internet, toch gekozen voor Boekhouderkaart. Ik wist niet waar ik op moest letten wanneer het ging om het kiezen van een boekhouder. Boekhouderkaart had een simpel formulier waar ik mijn behoeften kon invullen. Daarna kreeg ik een aantal offertes waar ik lastig uit kon kiezen, ze waren alle 3 goed. Dus heb er nog even lang over na moeten denken. Uiteindelijk heb ik een goede partner gevonden die mijn bedrijf goed kon vertalen in de boekhouding. Ben er heel blij mee.

- Mirjam de Wit

Nog steeds tevreden

1 april 2020

In de zomer van 2017 heb ik hier een aantal offertes aangevraagd. Deze aanvraag is zonder problemen verlopen en ik had snel een klik met 1 boekhouder. Ik doe nu nog steeds zaken met dit bedrijf.

- Patrick van Dijk

via boekhouderkaart.nl snel gekoppeld

3 april 2020

Ik ben erg onder de indruk van het tempo waarin ik een bedrijf gevonden heb dat bij me past. Door google kwam ikop boekhouderkaart.nl terecht, en de pagina zag er allemaal heel netjes uit dus toen heb ik direct het formuliertje ingevuld. Mijns inziens duurde het nog geen uur of ik had al een organisatie gevonden waarmee ik aan de slag wilde gaan.

- Michiel Boer

Eind goed al goed

30 maart 2020

Voorheen had ik slechte ervaring met een aantal boekhouders. Ik gaf het nog een kans en schakelde Boekhouderkaart in. Na mijn offerteaanvraag kreeg ik uitgebreide offertes van verschillende boekhouders. Nu heb ik een fijne administratie, dat voor een betaalbare prijs.

- René de Jonge

Ideale tip

26 maart 2020

Via vrienden terecht gekomen bij deze site. concreet en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- Janneke Hermans

Goede ervaring

27 maart 2020

Ik heb goede ervaring met de diensten van boekhouderkaart. Mijn boekhouding werd gedaan binnen no-time. Perfect resultaat voor een zachte prijs, top!

- Maaike Molenaar

Snel en super eenvoudig

25 maart 2020

Paar maanden geleden heb ik offertes aangevraagd. Ik kreeg een professioneel antwoord terug met verschillende offertes. Het fijne aan Boekhouderkaart is dat ze kijken naar lokale partners. Ze sturen je offertes met verschillende prijzen, zo kan je op je gemak de juiste partner kiezen. Alles ging heel snel en ik heb nu een goede boekhouding.

- René Martens

steengoed

28 maart 2020

Al meerdere malen aanbevolen aan mijn netwerk. Gewoon een steengoed concept waar lokaal zaken doen centraal staat.

- Michiel de Jong

Fijn boekhouderkantoor gevonden

27 maart 2020

De boekhouder die ik heb gekoozen via Boekhouderkaart heeft erg goed naar mij geluisterd. Mijn boekhouding ziet er netjes uit. De gaten zijn direct gevuld en naast een goed boekhouding heb ik ook veel kennis opgedaan over boekhouder.

- Bas van Dongen

Een echte aanrader

22 maart 2020

Een klant heeft mij aangeraden om boekhouderkaart uit te proberen. Er werd mij verteld dat ik compleet onafhankelijk ben om de juiste boekhouder te pakken. Ik ontving een aantal offertes van boekhouders die mij goed konden helpen. Mijn boekhouding is nu perfect.

- Sanne van de Pol

Boekhouderkaart luistert naar je wensen

28 maart 2020

Wat mij direct opviel was dat boekhouderkaart lokale partners zoekt. Dit is natuurlijk ook handig voor mij, ik hoef niet ver te reizen. De offertes heb ik snel ontvangen en ik mocht op mijn gemak kiezen en was nergens aan verbonden. Super!

- Paul Sanders

beste boekhouder gevonden dankzij boekhouderkaart

26 maart 2020

Gaaf! boekhouderkaart heeft mij geholpen in het zoeken van de beste boekhouder. De boekhouder heeft naar onze wensen geluisterd. De communicatie met boekhouderkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- Nienke van den Heuvel

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een simpele zoekopdracht in google leverde deze pagina op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Bedankt Boekhouderkaart!

- Roy Bos

Goede partner, voor een mooie prijs

19 maart 2020

Sinds kort heb ik een onderneming gestart en was dringend op zoek naar iemand die verstand had van belasting. Via een kennis kwam ik bij Boekhouderkaart. Ik heb zelf mijn partner kunnen kiezen en ik moet zeggen dat hij goed werk levert voor een zacht prijsje. Dat is natuurlijk fijn voor een beginnende ondernemer, zoals ik!

- Niels van Wijk

Persoonlijke touch

19 maart 2020

Ik had niet alles helemaal goed ingevuld dus nam iemand contact met mij op om alles even door te lopen. David heeft me goed geholpen en ik werd nooit aan mijn lot overgelaten. Deze persoonlijke touch had ik niet verwacht!

- Sebastiaan Schipper

aangename service

21 maart 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over de snelheid waarop we de offerte ontvingen en hebben een professional gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Boekhouderkaart!

- Tim van Leeuwen

Heel positief

19 maart 2020

Positief verrast door het bedrijf dat ik heb gevonden via de offerte van Boekhouderkaart. Hele prettige samenwerking ervaren.

- Björn Wolters

Ideale match

17 maart 2020

Via Boekhouderkaart de keuze gehad uit enkele offertes. Vanuit hier het perfecte bedrijf kunnen vinden voor onze klus. Vriendelijk bedankt!

- Sebastiaan van der Heijden

Gewoon top!

18 maart 2020

Super tevreden over boekhouderkaart! Ze zijn zo snel en doen alles met veel zorg. Ze behandelen elke klant als een individu en beantwoorden graag jouw vragen. Schakel ze direct in! Je hoeft niet te twijfelen. Ik heb het al iedereen aangeraden.

- Maaike Hoekstra

goede prijs gevonden

17 maart 2020

Ik heb goede ervaring met de diensten van boekhouderkaart. Mijn boekhouding werd gedaan binnen no-time. Maatwerk tegen een laag tarief, top!

- Stefan van de Brink

Dit werkt fijn

16 maart 2020

Een erg lekker werkend systeem dit. Ik keek eerst vaker via google maps, maar daar weet je ook nooit hoe goed ze zijn en kost het ZO veel tijd om ze allemaal af te mailen. Boekhouderkaart heeft hier de oplossing voor geboden.

- Jan Koster

Vakkundig

19 maart 2020

Al jaren help ik kennissen aan een boekhouder via Boekhouderkaart. Ik kan wel mijn eigen boekhouder gaan aanbevelen, maar wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Gelukkig dat daarom een service zoals dit bestaat. Elke keer helpen me ze weer met veel aandacht. Ik heb tussendoor soortgelijke ondernemingen geprobeerd, maar de services en kwaliteit/prijs verhouding bij Boekhouderkaart is het beste.

- Jelle de Groot

steengoed

11 maart 2020

Al meerdere malen aanbevolen aan mijn netwerk. Gewoon een steengoed concept waar lokaal zaken doen centraal staat.

- Janneke Brouwer

Fijne service

10 maart 2020

Voor ons bedrijf zijn we op zoek naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn zeer tevreden over het tempo waarmee we de offerte ontvingen en hebben de juiste persoon gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Boekhouderkaart!

- Ruben van Veen

Geen enkel probleem

9 maart 2020

Omdat ik zelf helemaal geen kennis heb van btw en alles wat daarbij hoort heb ik boekhouderkaart ingezet. Ik ben hier zeer te spreken over en vooral over de nazorg waar andere partijen het nogal eens laten liggen.

- Annemieke Prins

Geen problemen meer!

6 maart 2020

Via deze website is er voor mij een hele fijne en duidelijke boekhouding verzorgd. Omdat ik online diensten verleen, was het van belang dat de boekhouding goed rekening hield met allerlei regeltjes. Het kantoor wat we vonden begreep snel wat mijn wensen waren en is daarmee aan de slag gegaan. Zeker een aanrader voor starters die meteen alles goed willen regelen!

- Catharina van Doorn

Goede prijs/kwaliteit verhouding

12 maart 2020

Wat mij direct opviel was dat boekhouderkaart graag samenwerkt met lokale partners. Dit is natuurlijk ook handig voor mij, ik hoef niet ver te reizen. De offertes heb ik snel ontvangen en ik mocht op mijn gemak kiezen en was nergens aan verbonden. Top!

- Danny Postma

Mijn klanten aantal is gestegen

29 februari 2020

Laatste half jaar had mijn onderneming last van een te lage ROI. Na een grondig onderzoek kwamen we erachter dat het probleem in de administratie zit. Het bleek vaak fout te zijn ingevuld. Het probleem hebben we aangekaart bij de vorige boekhouder, maar die werkte niet goed mee. Uiteindelijk hebben we via Boekhouderkaart een nieuwe boekhouder gevonden. We zijn erg tevreden met het resultaat en ons nieuwe boekhoudkantoor heeft ons probleem direct opgelost. Mede door hun hulp sluiten we dit jaar financieel gezien erg sterk af. Bedankt Boekhouderkaart voor jullie hulp!

- Guido Kuipers

Lokale partners

28 februari 2020

Na mijn offerteaanvraag kreeg ik al snel verschillende offertes binnen van diverse bedrijven. De prijzen vielen reuze mee, wat erg handig is voor een startende onderneming. Daarnaast waren het ook lokale bedrijven. Lekker makkelijk dus!

- Daniëlle Martens

Enorm gedetailleerd!

22 februari 2020

Na een zoektocht arriveerde ik bij Boekhouderkaart Een offerte aanvragen kan geen kwaad dacht ik. Ik ben zeer positief over de ontvangen offerte!

- Laura van Doorn

Fijn dat Boekhouderkaart bestaat!

16 februari 2020

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals deze, totdat een kennis mij tipte op Boekhouderkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms aanvragen op een te lange afstand. Omdat ik hun toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar boekhouderkaart.nl!

- Joyce de Bruijn

Prettige service

16 februari 2020

Voor ons bedrijf zoeken we naar een bedrijf dat professionals levert. Een eenvoudige zoekopdracht in google leverde dit bedrijf op. We zijn erg te spreken over het tempo waarop we de offerte ontvingen en hebben een specialist gevonden die past binnen ons bedrijf. Heel erg bedankt Boekhouderkaart!

- Arie Visser

Helemaal tevreden

6 februari 2020

Goede samenwerking gehad met Boekhouderkaart. De partner die ik heb gevonden heeft een top belasting aangifte gedaan. Al mijn belasting-stress is weg dus al met al helemaal tevreden!

- Leonie Driessen

steengoed

7 februari 2020

Al meerdere malen aanbevolen aan mijn netwerk. Gewoon een steengoed concept waar lokaal zaken doen centraal staat.

- Wouter Smits

precies zo uitbesteed als ik wil

31 januari 2020

Gaaf! boekhouderkaart heeft mij geholpen in het zoeken van de beste boekhouder. De boekhouder heeft precies gedaan wat wij aangeven. De communicatie met boekhouderkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- Sabine Prins

Makkelijk en Snel

1 februari 2020

Wij hebben Boekhouderkaart via google gevonden en jullie weten precies wat jullie moeten doen. Na een formuliertje hebben we direct verschillende offertes mogen ontvangen. We zijn zelf in kort overleg gegaan en hebben uiteindelijk een lokale boekhouder gekozen. De boekhouder heeft direct een eerste opzet gemaakt na een korte kennismaking. Onze organisatie werd meteen goed in kaart gebracht. Met wat aanpassingen was onze administratie goed opgezet. Ook naderhand werd de boekhouding constant goed bijgehouden.

- Iris van de Ven

Opgezet binnen no-time

27 januari 2020

Ik heb goede ervaring met de diensten van boekhouderkaart. Mijn boekhouding werd gedaan binnen no-time. Perfect resultaat voor een zachte prijs, top!

- Tamara Brouwer

Blij met mijn keuze

16 januari 2020

Een klant heeft mij aangeraden om boekhouderkaart uit te proberen. Er werd mij verteld dat ik compleet onafhankelijk ben om de juiste boekhouder te pakken. Ik ontving een aantal offertes van boekhouders die mij goed konden helpen. Mijn boekhouding is snel en vlot gedaan.

- Marijke Kok

de zoektocht naar de beste boekhouder

16 januari 2020

Top! boekhouderkaart heeft mij geholpen in de zoektocht naar de beste boekhouder. De boekhouder heeft de boekhouding gedaan naar onze verdeling. De communicatie met boekhouderkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- Michiel Boer

Snelle communicatie

16 januari 2020

Eerst was er een kleine miscommunicatie met Boekhouderkaart, nadat ze mij een email zonder inhoud hadden gestuurd. Maar ik ontving erna gelijk een bericht terug met een excuses en de verschillende offertes. Daarna heb ik nog enkele vragen gesteld met betrekking tot de offertes. Hier kreeg ik een duidelijk en professioneel antwoord op. Ik ben erg tevreden met de klantvriendelijkheid en heb uiteindelijk een goede boekhouder kunnen vinden.

- Maartje Jonker

Simpel formuliertje ingevuld

9 januari 2020

Ik heb via Boekhouderkaart een simpel formuliertje ingevuld en kreeg direct een antwoord met diverse offertes van professionele boekhouders. Ben nu al een aantal maanden in samenwerking met hem en ik ben nog steeds super tevreden. Alle punten wordt over nagedacht, en super uitgevoerd.

- Hendrika Kok

Vlugge offerte

5 januari 2020

Vrij snel na het aanvragen van de offerte had ik deze in mijn mailbox. Bedankt voor de snelle levering.

- Daniëlle Bakker

Positieve ervaring

8 januari 2020

Erg tevreden over het bedrijf dat ik heb gevonden via een offerte van Boekhouderkaart. Hele fijne samenwerking ervaren.

- Ronald van Wijk

Fijn!

10 december 2019

Gisteren het formuliertje ingevuld en we moeten toegeven dat we niet verwacht hadden dat het zo goed zou werken. Wat mooi dat dit bestaat!

- Simon de Wit

De beste keuze gemaakt

30 november 2019

In de zomer van 2017 heb ik hier ooit een aantal offertes voor mijn nieuwe boekhouder mogen ontvangen. Deze aanvraag is erg vlot verlopen en ik had snel een klik met 1 boekhouder. Ik doe nu nog steeds zaken met dit bedrijf.

- Sandra Bosman

Erg klantvriendelijk

21 november 2019

Mijn huidige boekhouder is een hele slimme jongen. Hij wist meteen waar ik kon besparen en ging gelijk aan de slag. Deze samenwerking is een blijver. boekhouderkaart heeft zorgvuldig naar mijn vraagstuk gekeken en wist gelijk welke mogelijke partijen interessant waren voor mij. Top!

- Martin Hoekstra

beste boekhouder gevonden dankzij boekhouderkaart

17 november 2019

Gaaf! boekhouderkaart heeft mij geholpen in het zoeken van de beste boekhouder. De boekhouder heeft de boekhouding gedaan naar onze verdeling. De communicatie met boekhouderkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- Angelique Bakker

Boekhouderkaart werkt erg fijn

21 november 2019

Ik ben erg lang opzoek geweest naar een website zoals dit, totdat een kennis mij tipte op Boekhouderkaart. Ik werk namelijk in dezelfde sector, maar krijg soms verzoeken op lange afstand. Omdat ik deze mensen toch wil helpen stuur ik ze vanaf heden naar boekhouderkaart.nl!

- Anne Smits

Erg tevreden met jullie

9 november 2019

Hele fijne samenwerking! Ik ben heel blij met mijn aangiftes! Top, bedankt 🙂

- Nancy Kok

Persoon gevonden die bij me past

1 november 2019

De boekhouder die Boekhouderkaart me heeft aangeraaden heeft erg goed naar mij geluisterd. Mijn boekhouding ziet er perfect uit. De problemen zijn opgelost en naast een goed boekhouding heb ik ook veel kennis opgedaan over boekhouder.

- Rutger van de Brink

Voor een goede aministratie, moet je bij Boekhouderkaart zijn

7 november 2019

De boekhouder die ik via Boekhoudkaart heb gevonden heeft erg goed naar mij geluisterd. Mijn boekhouding ziet er top uit. De gaten zijn direct gevuld en naast een goed boekhouding heb ik ook veel kennis opgedaan over boekhouder.

- Janneke van de Velden

Vakkundig

27 oktober 2019

Ik kom altijd terug bij Boekhouderkaart voor vrienden. Ik kan wel mijn eigen boekhouder gaan aanbevelen, maar wat voor mij werkt hoeft niet voor jou te werken. Gelukkig dat daarom een service zoals dit bestaat. Elke keer helpen me ze weer met veel geduld. Ik heb tussendoor soortgelijke ondernemingen geprobeerd, maar de services en kwaliteit/prijs verhouding bij Boekhouderkaart is het beste.

- Ruud de Vries

snelle service

25 oktober 2019

Het duurde niet lang voordat ik een fijne deskundige vond via boekhouderkaart.nl. Lekker in de buurt, aangenaam persoonlijk contact en niet onbelangrijk: een mooie prijs.

- Manon Willemsen

Aangenaam verrast

20 oktober 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. 100% tevreden!

- Catharina van der Laan

steengoed

17 oktober 2019

Al meerdere malen aanbevolen aan andere geïnteresseerden. Gewoon een steengoed concept waar lokaal zaken doen centraal staat.

- Hendrikus van de Brink

verschillende offertes ontvangen

9 oktober 2019

Dankzij boekhouderkaart heb ik de juiste partner gevonden voor mijn bedrijf! Ik heb diverse offertes aangevraagd en had zelf de vrijheid om de perfecte boekhouder te kiezen. Nu werk ik al een paar maanden met mijn partner en ben nog steeds erg tevreden! boekhouderkaart jullie zijn de beste!

- Willem van de Wal

Simpel formuliertje ingevuld

27 september 2019

Ik heb via Boekhouderkaart een simpel formuliertje ingevuld en kreeg direct een antwoord met diverse offertes van goede boekhouders. Ben nu al een aantal maanden in samenwerking met hem en ik ben nog steeds super tevreden. Alle punten wordt over nagedacht, en super uitgevoerd.

- Barbara van Veen

Snel en vlot

26 september 2019

Nadat ik een offerteaanvraag heb gedaan, kreeg ik binnen no-time een email terug met de verschillende offertes. Ze gaven duidelijk aan dat ik zelf de vrijheid heb om mijn partner te kiezen en er geen extra kosten aan verbonden zijn. boekhouderkaart is een goede doorgeefluik en weet precies welke stappen ze moeten ondernemen om andere mensen te voorzien van de beste boekhouder.

- David van de Brink

Makkelijk en Snel

19 september 2019

Wij hebben Boekhouderkaart via google gevonden en jullie weten precies wat jullie moeten doen. Na een formuliertje hebben we direct verschillende offertes mogen ontvangen. We zijn zelf in kort overleg gegaan en hebben uiteindelijk een lokale boekhouder gekozen. De boekhouder heeft direct een eerste opzet gemaakt na een korte vergadering. Onze organisatie werd meteen goed in kaart gebracht. Met wat aanpassingen was onze administratie goed opgezet. Ook naderhand werd de boekhouding constant goed bijgehouden.

- Willem van Dongen

Perfecte website

11 september 2019

Ik had verwacht hoge kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Frank van de Veen

Verbetert met succes

1 september 2019

Ons VOF staat nu met twee benen op de kaart door de verbetering in administratie wat we erg merkten in de rust die het ons gegeven heeft. Bedankt voor jullie hulp.

- Marinus Jansen

Mijn eigen netwerk kan dit niet

23 augustus 2019

Voor ons bedrijf zijn we redelijk actief op onder andere LinkedIn. Allereerst ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen hulpmiddelen uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Iemand anders raadde boekhouderkaart.nl aan en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Marinus Hoekstra

Perfecte website

21 augustus 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit was niet het geval.

- Martinus Jonker

snelle service

12 augustus 2019

Het heeft niet heel lang geduurd voordat ik een betrokken deskundige vond via boekhouderkaart.nl. Fijn in de omgeving, goed persoonlijk contact en een hele fijne prijs.

- Eveline van Beek

Goede service

5 augustus 2019

Eerst was er een kleine miscommunicatie met Boekhouderkaart, nadat ze mij een email zonder inhoud hadden gestuurd. Maar ik kreeg erna gelijk een bericht terug met een excuses en de verschillende offertes. Daarna heb ik nog enkele vragen gesteld met betrekking tot de offertes. Hier kreeg ik een duidelijk en professioneel antwoord op. Ik ben erg tevreden met de diensten en heb uiteindelijk een goede boekhouder kunnen vinden.

- Jessica van de Wal

betrouwbaar en behulpzaam

1 augustus 2019

De boekhouder die ik via boekhouderkaart heb gevonden, was zeer nuttig. Alles wat je zou willen, wordt direct gedaan. Geen kortaf mailtjes, hij neemt echt de tijd. Daarnaast communiceert hij duidelijk, wat bijzonder gewaardeerd wordt als je weinig begrijpt van het doen van de boekhouding. Verder is het betaalbaar, wat gunstig is voor startende ondernemers. Zoek je een eerlijk adres, dan kan ik boekhouderkaart op alle fronten aanraden!

- Niels Vink

Bedankt!

20 juli 2019

Super tevreden over boekhouderkaart! Ze zijn zo snel en doen alles professioneel. Ze behandelen elke klant als een individu en staan open voor alle vragen. Schakel ze direct in! Je hoeft niet te aarzelen. Ik heb het al iedereen aangeraden.

- Eva Bosch

beste boekhouder gevonden dankzij boekhouderkaart

12 juli 2019

Top! boekhouderkaart heeft mij geholpen in het zoeken van de beste boekhouder. De boekhouder heeft de boekhouding gedaan naar onze verdeling. De communicatie met boekhouderkaart liep heel vlot en snel. Bedankt!

- Sharon Kuiper

Ideale website

9 juli 2019

Ik had verwacht flinke kosten te maken, maar dit viel me heel erg mee!

- Pieter van Dongen

Lang leve google

27 juni 2019

Een korte zoektocht op google bracht me naar Boekhouderkaart. Mijn eerste gedachte was positief dus direct het offerteformulier ingevuld en heel erg tevreden over dit bedrijf. Dank voor jullie hulp om de juiste professional voor de juiste prijs te vinden.

- Marijke Dijkstra

professioneel

23 juni 2019

Via boekhouderkaart is er een super boekhouding voor ons gedaan. We wisten even niet wat we moesten kiezen, dus even contact genomen via het formulier. Ik werd erg goed ontvangen door een vakkundige meneer die precies wist wat ik nodig had. Absolute aanrader!!

- Jacoba van de Berg

De beste boekhouder gevonden

18 juni 2019

Een aantal maanden geleden was ik met spoed op zoek naar een boekhouder die mijn boekhouding kon fixen, omdat mijn vorige boekhouder niet naar mijn wensen heeft geluisterd . Ik had een beetje de moed verloren maar probeerde het toch maar een keer. Gelukkig ben ik boekhouderkaart tegen gekomen, want zij hebben me verbonden aan de beste boekhouder! Al mijn problemen zijn opgelost en ik ben super tevreden met mijn administratie. Heel erg bedankt.

- Wilhelmus Schouten

Boekhouding op maat!

13 juni 2019

Het boekhoudkantoor dat ik heb gevonden via Boekhouderkaart heeft voor mijn organisatie een perfecte administratie geleverd. Een lokaal bedrijf met goede service. Diverse verbeteringen zijn direct doorgevoerd. Bedankt voor de koppeling Boekhouderkaart!

- Irene Kuijpers

Perfecte tip

6 juni 2019

Via bekenden beland bij deze website. concreet en helder. Ook tevreden over de gekozen specialist.

- Patrick Scholten

De beste boekhouder gevonden

23 mei 2019

Een aantal maanden geleden was ik dringend op zoek naar een boekhouder die mijn boekhouding kon fixen, omdat mijn vorige boekhouder dramatisch werk heeft opgeleverd. Ik had een beetje de moed verloren maar probeerde het toch maar een keer. Gelukkig ben ik boekhouderkaart tegen gekomen, want zij hebben me gelinkt aan de juiste partner! Al mijn problemen zijn opgelost en ik ben super tevreden met mijn administratie. Heel erg bedankt.

- Cindy Kuijpers

erg betaalbaar

18 mei 2019

Ik dacht werkelijk veel te moeten betalen maar gelukkig viel het reuze mee! Via Boekhouderkaart een aanvraag gedaan, 3 offertes ontvangen en gewoon de voordeligste gepakt. Dit is me erg bevallen! Bedankt.

- Marc de Bruin

Wow, mijn boekhouding is perfect

15 mei 2019

Ik wil boekhouderkaart graag bedanken voor het vinden van mijn lokale boekhouder. Hij heeft mij alles uit handen genomen wat betreft de boekhouding, en ik heb een goede klik met hem. Precies wat ik zocht.

- Mirjam Hofman

Veel keus en lekker lokaal

9 mei 2019

Paar maanden geleden heb ik een offerteaanvraag ingediend. Ik kreeg een snel antwoord terug met verschillende offertes. Het fijne aan Boekhouderkaart is dat ze kijken naar lokale partners. Ze sturen je offertes met verschillende prijzen, zo kan je op je gemak de juiste partner kiezen. Alles ging heel snel en ik heb nu een goede boekhouding.

- Vincent van de Veen

Administratie naar mijn wensen

1 mei 2019

Voorheen had ik geen goede ervaring met twee boekhouders. Ik gaf het nog een kans en schakelde Boekhouderkaart in. Na mijn offerteaanvraag kreeg ik verschillende offertes van verschillende boekhouders. Nu heb ik een perfecte administratie, dat voor een betaalbare prijs.

- Ruud Wolters

Perfecte tip

13 april 2019

Via bekenden terecht gekomen bij deze website. Duidelijk en overzichtelijk. Ook tevreden over de gekozen medewerker.

- David van Doorn

boekhouderkaart luistert aandachtig

3 april 2019

Ik was eerst sceptisch over boekhouderkaart, maar na het ontvangen van uitgebreide offertes wist ik dat mijn vragen en wensen serieus werden genomen. Nu ben ik al een aantal maanden erg tevreden over het werk van mijn boekhouder.

- Vanessa van den Bosch

Een echte aanrader

19 maart 2019

Een vriend heeft mij aangeraden om boekhouderkaart uit te proberen. Er werd mij verteld dat ik compleet onafhankelijk ben om de juiste boekhouder te pakken. Ik ontving een aantal offertes van boekhouders die mij goed konden helpen. Mijn boekhouding is snel en vlot gedaan.

- Pascal de Bruin

Mijn boekhouder denkt goed mee

19 februari 2019

2 maanden geleden in contact gekomen met mijn huidige boekhouder via Boekhouderkaart. Voorheen deed mijn echtgenote alle boekhouding dus had ik 0 verstand van de administratieve dingen. Uiteindelijk ben ik overgestapt naar een andere boekhouder. Nu leer ik zoveel van mijn boekhouder en weet ik zelf ook welke dingen ik moet bijhouden. Hij denkt graag mee en geeft nieuwe ideeën.

- Niels Bakker

Aangenaam verrast

4 februari 2019

Gisteren offertes aangevraagd en ik moet zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. We staan in contact met een super fijn bedrijf!

- Michael Postma

de partners worden zorgvuldig uitgekozen

5 januari 2019

Ik was eerst sceptisch over boekhouderkaart, maar na het ontvangen van uitgebreide offertes wist ik dat ze met veel zorg naar mijn aanvraag hebben gekeken. Nu ben ik al een jaar erg tevreden over het werk van mijn boekhouder.

- Ingrid Hermans

De beste hulp bij belastingaangifte

De belastingaangifte is voor veel mensen altijd weer een gedoe. Vaak weten ze niet hoe ze alles nu secuur en goed in moeten vullen. Normaal gesproken is het niet zo erg als je een beetje slordig bent, echter is dit met de belastingaangifte een ander verhaal. Hier kan je namelijk flinke problemen krijgen wanneer de cijfers niet helemaal correct ingevoerd worden, een cijfertje verkeerd kan al zorgen voor een flinke naheffing van enkele honderden euro’s. Gelukkig is er een manier om hier vanaf te komen, dit is door de belastingaangifte te laten doen door een boekhouder. In dit artikel zullen we jou laten zien wat je allemaal moet weten over deze hulp bij belastingaangifte. Dit maakt het voor jou als ondernemer een stuk makkelijker!

Steeds meer ZZP’ers en particulieren kiezen voor belastingaangifte hulp

Het blijkt dat je niet de enige bent die op zoek is naar hulp bij de belastingaangifte. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de zelfstandigen of particulieren het eng of lastig vindt om alles zelf in te vullen. De voornaamste reden die zij hiervoor geven is dat ze bang zijn om fouten te maken. Dit geldt overigens niet alleen maar voor het invullen van de belasting, ook op het gebied van jaarrekeningen vragen steeds meer mensen er een boekhouder bij om ze te helpen. Dat zelfstandigen en particulieren een boekhouder inschakelen om hun belastingaangifte te laten doen is dan ook niet zo raar, door allerlei lastige regels en vage procedures is het veel te ingewikkeld geworden om dit nog normaal zelf te doen. De meeste ondernemers en normale huishoudens die een boekhouder inschakelen gebruiken deze vrijwel alleen maar voor de periode waarin de belasting moet worden opgegeven, dit laat wel zien dat het een vrij lastig iets is om te doen.

Het zijn dus niet alleen de zelfstandigen en de ondernemers die er voor kiezen om een boekhouder in te schakelen als belastingaangifte hulp, ook steeds meer reguliere huishoudens kiezen hiervoor. Zij hebben immers ook aan het eind van het jaar weer de brief in de bus van de belastingdienst. Het voordeel van een boekhouder inschakelen als particulier is dat je hem maar een keer nodig zal hebben. Je hebt niet te maken met andere werkzaamheden, hierdoor liggen de kosten beduidend lager dan de kosten voor een boekhouder bij een groot bedrijf.

Belastingaangifte laten doen

Het is dus een goed idee om hulp te krijgen bij het invullen van de belastingaangifte. Er zijn dan ook verscheidene redenen te geven voor de vraag waarom ook jij een boekhouder zou moeten inschakelen om je belastingaangifte te laten doen. Op de eerste plaats is het zo dat het een vrij goedkoop klusje is om te laten doen. In de meeste gevallen ben je als particulier maar 150 euro kwijt om het te laten doen, voor een ZZP’er is het bedrag iets hoger. Echter zijn het nog altijd kosten die zeker te overzien zijn, de kosten die je er mee kunt besparen zullen in de meeste gevallen dan ook een stuk hoger zijn dan de betaalde uren voor de boekhouder. Als je namelijk een aftrekpost mist dan kan het zomaar zijn dat je structureel op jaarbasis een paar honderd euro tot wel enkele duizenden euro’s misloopt. De boekhouder is de professional die je hierop zal wijzen, hij is dan ook degene die ervoor kan zorgen dat je uiteindelijk minder hoeft af te dragen aan de belasting. Door hulp bij de belastingaangifte kan je dan ook echt het maximale uit de aangifte halen, voor iedereen is dit een zeer rendabele keuze.

Daar komt ook nog bij dat je aanzienlijk veel tijd, moeite en stress kan besparen door een boekhouder in te schakelen als belastingaangifte hulp. Het is nooit leuk om aangifte te moeten doen, vandaar ook de bekende slogan van de belastingdienst: leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Echter blijkt dit makkelijker ook altijd maar mee te vallen, vaak ben je er langer mee bezig dan dat je in eerste instantie had gehoopt. Schakel dus een boekhouder in als je heel dit probleem niet meer wilt hebben, hij zal ervoor zorgen dat alles goed wordt ingevuld zonder dat je hier zelf ook maar enige omkijken naar hebt.

Tips om kosten te besparen

Het is dus niet zo duur om jouw belastingaangifte te laten doen om een boekhouder. Het is zelfs mogelijk om de kosten nog net even wat te verlagen. In de meeste gevallen zal een boekhouder die je inschakelt werken aan de hand van een uurtarief. Dit houdt uiteraard in dat hij meer zal vragen wanneer hij langer bezig is met jouw belastingaangifte. Het is dan ook de kunst om zo veel mogelijk informatie aan hem mee te geven waar hij mee aan de slag kan, hierdoor is hij minder lang bezig in totaal. Dit zal je dan ook terugzien op de factuur. Waar moet je dan aan denken? Zorg er bijvoorbeeld voor dat hij beschikt over alle bonnetjes die nodig zijn voor de aangifte. Deze hoeft hij dan niet meer zelf op te zoeken, dit scheelt al snel weer een paar uur. Door te denken aan deze kleine onderdelen kan ook jij aanzienlijk veel geld besparen op hulp bij belastingaangifte.

Een goede belastingaangifte hulp zoeken

Er zijn genoeg boekhouders te vinden bij wie je de belastingaangifte kan laten doen. Dit grote aanbod aan potentiële personen is erg prettig, hierdoor heb je immers een veel ruimere keuze. Je kunt altijd even op zoek gaan naar boekhouders die actief zijn bij jou in de regio, of je vult bovenstaand formulier in en wij matchen jou aan 3 toppers. Het voordeel hiervan is dat je makkelijker op gesprek kunt voor het maken van een overeenkomst of afspraak. Ga je zelf op zoek, hou dan rekening met de expertise en de professionaliteit van de boekhouder, maar dit spreekt natuurlijk voor zich. Het is ook altijd verstandig om duidelijke en goede afspraken te maken voordat je de expert aan het werk zet. Bespreek dan ook goed wat de kosten zijn voor het laten doen van de belastingaangifte en stel dit schriftelijk op. Op deze manier voorkom je dat je straks in een keer voor een hoge rekening komt te staan. Mocht je al precies weten wat er moet gebeuren dan kan het zelfs handig zijn om al een totaalbedrag af te spreken, je kunt dit altijd even navragen bij de boekhouder zelf. Hij kan je de inlichtingen verschaffen over wat nu precies de mogelijkheden zijn voor het laten doen van de belastingaangifte.

Tevens is het zo dat je een goed gevoel moet hebben bij de boekhouder die je op het oog hebt. Een boekhouder is een persoon die je moet vertrouwen. Iemand die je niet vertrouwt moet je dan ook niet aan het werk zetten met jouw financiën. Het beste is om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen. Op deze manier kan je toch even de persoon achter de telefoon of achter de website zien. Vervolgens kan je tijdens het gesprek alvast de instructies en de algemene taken geven voor het laten doen van de belastingaangifte. Dit alles zorgt voor een veel beter resultaat aan het einde van het jaar.

Vraag ook hulp voor jouw belastingaangifte

Het is echt geen schande om hulp te vragen bij jouw belastingaangifte, daar is de boekhouder immers voor. Sterker nog, het is misschien wel een van de meest rendabele investeringen die je kunt maken. Door middel van een boekhouder kan je zomaar eens achter verborgen aftrekposten komen, dit kan op jaarbasis flink wat geld schelen. Ook voorkom je zo foutief ingevulde aangiftes, voor de mensen die nogal slordig zijn is dit een groot voordeel. De voordelen wegen zeker op tegen de nadelen, het laten doen van de belastingaangifte door een boekhouder is dan echt zo gek nog niet. Kijk wel even goed naar de persoon of naar het kantoor wat je in wilt schakelen, door zelf een beetje onderzoek te doen is het een stuk eenvoudiger om uit te komen bij de persoon die precies aan zal sluiten bij jouw wensen en budget.

Wat kost boekhouding uitbesteden? Vraag offertes op!

Wil je zeker weten wat een boekhouder kost voor jou, vraag dan offertes op via bovenstaand formulier.

Veelgestelde vragen over hulp bij belastingaangifte

Over het algemeen zal je altijd een kleine periode hebben waarin de boekhouder jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de boekhouding moet doen op zoek te gaan naar een boekhouder. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Afhankelijk van wat jij met de boekhouder afspreekt zul je zelf nog het een en ander moeten doen. Denk aan het bewaren van bonnetjes en andere zakelijke transacties. Je kunt met sommige boekhouders ook de afspraak maken dat zij inloggen op bijvoorbeeld je offerte/facturatie systeem of andere systemen waar je betalingen uitvoert of ontvangt. Zo kun je een het grootste gedeelte uitbesteden, echter zul je altijd nog een klein beetje werk hebben.

Overstappen van boekhouder is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande boekhouder. Vraag vervolgens aan je vorige boekhouder of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe boekhouder.