De beste hulp bij belastingaangifte

Al meer dan 1700 particulieren en bedrijven aan een betaalbare lokale boekhouder geholpen

✓ Lokale boekhouders
✓ GRATIS offertes
✓ Razendsnel vergelijken
Ontvang direct 3 offertes voor boekhouders
Vul het formulier in en wij matchen jou direct aan een belastingexpert. Meer informatie nodig? Lees dan even verder. We hebben alle feiten voor jou op een rijtje gezet. Dan beantwoorden wij zo snel mogelijk jouw vragen over hulp bij belastingaangifte.

✓ gratis - ✓ vrijblijvend

Trustpilot

Veilig
SSL beveiligd

De laatste aanvraag
was 14 minuten geleden

Mijn eigen netwerk kan dit niet

12 november 2022

Voor ons bedrijf zijn we erg actief op websites als Linkedin. Als eerste natuurlijk ons eigen netwerk gevraagd voor hulp, maar daar kwamen eigenlijk geen bedrijven uit waar wij een goed gevoel bij hadden. Op advies van een bekende kwamen we uit bij boekhouderkaart.nl en hier zijn we dan ook direct geslaagd.

- Ilona Veenstra

Goede ervaring

9 november 2022

Ik heb goede ervaring met de diensten van boekhouderkaart. Mijn boekhouding werd gedaan zonder enige problemen. Perfect resultaat voor een zachte prijs, top!

- Marco Timmermans

Erg tevreden met jullie

30 oktober 2022

Na enkele uren op het internet, toch voor Boekhouderkaart gegaan. Ik wist niet naar welke eisen ik moest kijken wanneer het ging om het kiezen van een boekhouder. Boekhouderkaart had een overzichtelijk formulier waar ik mijn behoeften kon invullen. Daarna kreeg ik een aantal offertes waar ik lastig uit kon kiezen, ze waren alle 3 goed. Dus heb er nog even lang over na moeten denken. Uiteindelijk heb ik een goede partner gevonden die mijn bedrijf goed kon vertalen in de boekhouding. Ben er heel blij mee.

- Rob de Bruin

Pak van mijn schouders

26 oktober 2022

Dit jaar besloot ik dat ik wilde investeren in een professionele boekhouder. Ik deed wat research naar sites en kwam een behoorlijk aantal sites tegen. Er waren zoveel verschillende soorten administraties, waardoor ik niet wist welke ik moest kiezen dus schakelde ik Boekhouderkaart in. Zij wisten direct welke bedrijven ze mij konden aanbevelen op basis van mijn wensen. Uiteindelijk kwam ik in contact met een professioneel boekhoudkantoor. Hij levert excellente service aan. Ik wil Boekhouderkaart graag bedanken voor hun puik werk. Mijn eigen boekhouding doen leverde mij veel stress op, maar nu heb ik een zaak die werkt zoals ik het me had gedroomd!

- René Hofman

Duidelijke offertes met goede prijzen

18 oktober 2022

Na mijn offerteaanvraag kreeg ik al snel verschillende offertes binnen van diverse bedrijven. De prijzen vielen reuze mee, wat erg handig is voor een startende onderneming. Daarnaast waren het ook lokale bedrijven. Lekker makkelijk dus!

- Astrid van de Wal

Aangenaam verrast

11 oktober 2022

Afgelopen week een aanvraag gedaan en ik moet eerlijk zeggen dat ik niet verwacht had dat het zo goed zou werken. Wat een super service!

- Tamara Molenaar

Alles uitbesteed!

5 oktober 2022

Het boekhoudkantoor dat ik heb gevonden via Boekhouderkaart heeft goed geluisterd naar mijn onderneming. Een lokaal bedrijf met goede communicatie. Diverse verbeteringen zijn direct doorgevoerd. Bedankt voor de koppeling Boekhouderkaart!

- Remco de Ruiter

Prettige samenwerking

26 september 2022

Goede samenwerking gehad met Boekhouderkaart. De partner die ik kreeg aangeraden heeft een top belasting aangifte gedaan. Al mijn belasting-stress is weg dus al met al helemaal tevreden!

- Elizabeth de Haan

Mijn klanten aantal is gestegen

20 september 2022

Laatste 2 jaar had mijn onderneming last van een te lage ROI. Na enkele bevindingen kwamen we erachter dat het probleem in de administratie zit. Het bleek dat er achter de schermen heel wat mis was. Het probleem hebben we aangekaart bij de vorige boekhouder, maar hij had een onprofessionele houding. Uiteindelijk zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe boekhouder via Boekhouderkaart. We zijn erg tevreden met het resultaat en ons nieuwe boekhoudkantoor levert uitstekend werk. Mede door hun hulp sluiten we dit jaar financieel gezien erg sterk af. Bedankt Boekhouderkaart voor jullie hulp!

- Nancy Schipper

4.7
4.7 van de 5 sterren (gebaseerd op 185 reviews)
Boekhouder Admini
Boekhouder KG
Boekhouder WeltenSmit
Boekhouder Hansen b.v.
Boekhoudkantoor boekhouderpakket
Boekhoudkantoor vliegende boekhouders
Boekhoudkantoor Kordaat
Boekhoudkantoor Limegroep

De beste hulp bij belastingaangifte

Belastingen indienen is voor veel mensen altijd een gedoe. Ze weten vaak niet alles goed en correct in te vullen. Het maakt meestal niet uit als je niet zo accuraat bent, maar dat is een ander verhaal met belastingen. Hier kunnen ernstige problemen ontstaan ​​als de nummers niet correct worden ingevoerd. Een verkeerd cijfertje kan een aanzienlijke meerprijs van enkele honderden euro’s opleveren. Gelukkig is er een manier om hier vanaf te komen, en dat is om een ​​boekhouder uw belastingen te laten regelen. In dit artikel laten we je alles zien wat je moet weten over deze belastingaangifte hulp. Dit maakt het voor jou als ondernemer een stuk makkelijker!

Steeds meer ZZP’ers en particulieren kiezen voor belastingaangifte hulp

Het blijkt dat je niet de enige bent die hulp zoekt bij het indienen van belastingaangifte. Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de zelfstandigen het eng of moeilijk vindt om alles alleen te doen. De belangrijkste reden die ze geven is dat ze bang zijn om fouten te maken. Dit geldt overigens niet alleen voor het invullen van het belastingformulier, ook steeds meer mensen vragen een belastingadviseur om hulp op het gebied van de jaarrekening. Geen wonder dat zelfstandigen en particulieren een belastingadviseur inhuren om hun belastingaangifte in te dienen, want allerlei moeilijke regels en onduidelijke procedures hebben het te ingewikkeld gemaakt om het normaal zelf te doen. De meeste gewone ondernemers en huishoudens die een boekhouder in dienst hebben, gebruiken deze bijna uitsluitend voor de periode dat er belasting moet worden aangegeven, waaruit blijkt dat dit best lastig is.

Niet alleen zelfstandigen en ondernemers kiezen er dus voor om een boekhouder in te huren om hen te helpen bij hun belastingaangifte, maar ook steeds meer gewone gezinnen kiezen ervoor. Zij hebben de brief immers aan het eind van het jaar in de brievenbus van de Belastingdienst. Het voordeel van het inhuren van een boekhouder als particulier is dat je deze maar één keer nodig heeft. Je hoeft je geen zorgen te maken over andere activiteiten, dus de kosten zijn aanzienlijk lager dan de kosten van een boekhouder in een groot bedrijf.

Belastingaangifte laten doen

Het is aan te raden om hulp te krijgen bij het invullen van de belastingaangifte. Daarom zijn er verschillende redenen waarom je ook een boekhouder zou moeten inhuren om jouw belastingaangifte te laten doen. Ten eerste is het een vrij goedkope klus. Als particulier ben je in de meeste gevallen maar 150 euro kwijt, als zzp’er ligt het bedrag iets hoger. Dit zijn echter nog te verwaarlozen kosten, de kosten die je kunt besparen zullen in de meeste gevallen aanzienlijk hoger zijn dan de uren die de boekhouder betaalt. Als je een aftrekbare post verliest, kun je structureel een paar honderd euro tot enkele duizenden euros per jaar verliezen. De accountant is de professional die jou dit vertelt, hij is dus degene die ervoor kan zorgen dat je uiteindelijk minder belasting betaalt. Belastingaangifte laten doen is dus een zeer rendabele keuze voor iedereen.

Plus kan je veel tijd, gedoe en stress besparen door een boekhouder in te huren om jou te helpen bij het belastingaangifte laten doen. Aangifte doen is nooit leuk, vandaar het bekende motto van de Belastingdienst: Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. Dit blijkt echter altijd makkelijker en duurt vaak langer dan je in eerste instantie had verwacht. Dus als je al die problemen niet meer wilt doorstaan, huur dan een boekhouder in en zij zorgen ervoor dat alles goed wordt afgesloten zonder dat jij er omkijken naar hebt.

Hulp bij je belastingaangifte nodig? Wij helpen graag!

Tips om kosten te besparen

Het is dus niet zo duur om jouw belastingaangifte door een boekhouder te laten doen. Het is zelfs mogelijk om de kosten iets te verlagen. In de meeste gevallen werkt een boekhouder die je inschakelt op uurbasis. Dit betekent natuurlijk dat als je meer tijd aan jouw belastingen besteedt, je meer in rekening brengt. De truc is dus om je zoveel mogelijk informatie te geven om mee te werken, zodat je het over het algemeen minder lang bezig bent. Dit zie je ook terug op de factuur. Dus waar moet je aan denken? Zorg er bijvoorbeeld voor dat je alle bonnetjes hebt die je nodig hebt voor je belastingaangifte. Je hoeft er niet meer zelf naar te zoeken, dat scheelt je al snel een paar uur. Als je aan deze kleine dingen denkt, kun je ook veel geld besparen op hulp bij belastingaangifte.

Een goede belastingaangifte hulp zoeken

Er zijn veel boekhouders bij wie je jouw belastingaangifte kunt indienen. Dit brede scala aan potentiële mensen is erg leuk omdat het je veel meer keuzes geeft. Je kunt altijd zoeken naar actieve loketten in de regio of het formulier hierboven invullen en wij matchen jou met de top 3. Dit heeft als voordeel dat je gemakkelijker te spreken bent om een ​​afspraak te maken of een afspraak te maken. Zoek je het zelf, denk dan aan de ervaring van en de professionaliteit van de boekhouder, maar dat spreekt voor zich. Het is altijd raadzaam om duidelijke en goede afspraken te maken voordat je de boekhouder inschakelt. Bespreek dan zorgvuldig de kosten van de aangifte en leg deze schriftelijk vast. Zo voorkom je in één keer een hoge rekening. Ook is het zo dat je goedgezind moet zijn met de boekhouder die je voor ogen hebt. Een boekhouder is een persoon die je moet vertrouwen. Je moet jouw financiën niet toevertrouwen aan iemand die je niet vertrouwt. Je kunt het beste vooraf een kennismakingsgesprek plannen. Zo zie je toch de persoon achter de telefoon of achter de website. Wil je graag zonder twijfels bij iemand terecht? Wij hebben alleen maar professionele boekhouders waar wij jou aan matchen.

Tevens is het zo dat je een goed gevoel moet hebben bij de boekhouder die je op het oog hebt. Een boekhouder is een persoon die je moet vertrouwen. Iemand die je niet vertrouwt moet je dan ook niet aan het werk zetten met jouw financiën. Het beste is om eerst een kennismakingsgesprek in te plannen. Op deze manier kan je toch even de persoon achter de telefoon of achter de website zien. Vervolgens kan je tijdens het gesprek alvast de instructies en de algemene taken geven voor het laten doen van de belastingaangifte. Dit alles zorgt voor een veel beter resultaat aan het einde van het jaar.

Vraag ook hulp voor jouw belastingaangifte

Het is echt geen schande om hulp te vragen bij jouw belastingaangifte, daar is de boekhouder immers voor. Sterker nog, het is misschien wel een van de meest rendabele investeringen die je kunt maken. Door middel van een boekhouder kan je zomaar eens achter verborgen aftrekposten komen, dit kan op jaarbasis flink wat geld schelen. Ook voorkom je zo foutief ingevulde aangiftes, voor de mensen die nogal slordig zijn is dit een groot voordeel. De voordelen wegen zeker op tegen de nadelen, het laten doen van de belastingaangifte door een boekhouder is dan echt zo gek nog niet. Kijk wel even goed naar de persoon of naar het kantoor wat je in wilt schakelen, door zelf een beetje onderzoek te doen is het een stuk eenvoudiger om uit te komen bij de persoon die precies aan zal sluiten bij jouw wensen en budget.

Wat kost boekhouding uitbesteden? Vraag offertes op!

Wil je zeker weten wat een boekhouder kost voor jou, vraag dan offertes op via bovenstaand formulier.

Ontvang direct vrijblijvende offertes van boekhouders voor jouw belastingaangifte

Veelgestelde vragen over hulp bij belastingaangifte

Over het algemeen zal je altijd een kleine periode hebben waarin de boekhouder jouw business eerst even beter moet leren kennen. Je zult er zelf ook gebaat mee zijn om even persoonlijk kennis te maken. We raden daarom ook af om een week voordat je de boekhouding moet doen op zoek te gaan naar een boekhouder. Het kan wel, maar plan dit even goed vooruit!

Afhankelijk van wat jij met de boekhouder afspreekt zul je zelf nog het een en ander moeten doen. Denk aan het bewaren van bonnetjes en andere zakelijke transacties. Je kunt met sommige boekhouders ook de afspraak maken dat zij inloggen op bijvoorbeeld je offerte/facturatie systeem of andere systemen waar je betalingen uitvoert of ontvangt. Zo kun je een het grootste gedeelte uitbesteden, echter zul je altijd nog een klein beetje werk hebben.

Overstappen van boekhouder is over het algemeen geen probleem. Ga wel even na wat de opzegtermijn is van je huidige contract met je bestaande boekhouder. Vraag vervolgens aan je vorige boekhouder of hij het dossier van jouw onderneming kan overdragen aan jou of aan je nieuwe boekhouder.